کوشش تبار مطرح کرد:
توسعهصنعت گردشگری با تاکید بر نقش آموزش نیروی انسانی/ ایجاد منابع درآمدی پایدار شهرداریها راهکار برون رفت از تنگناهای مالی
مدیر کل دفتر امور اقتصادی و خدمات مالی سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور، گفت: توسعه صنعت گردشگری با آموزش نیروی انسانی میسر خواهد بود.
به گزارش ایلنا، محسن کوشش تبار مدیر کل دفتر امور اقتصادی و خدمات مالی سازمان شهرداری ها و دهیاریهای کشور که صبح امروز به امیریه سفر کرده بود بیان کرد: با توجه به چهار فصل بودن کشور و وجود آثار باستانی، تاریخی و طبیعی و استفاده از آن در تمام طول سال، رشد گردشگری در ایران آسان است اما این امر منوط به آن است که زیرساخت های گردشگری همچون راه، اقامتگاه، هتل و مراکز پذیرایی براساس استانداردهای جهانی فراهم شود.
وی افزود:صنعت گردشگری یکی از منابع درآمدی مهم برای اشتغالزایی در کشورهاست.
کوشش تبار تصریح کرد: با وجود صنعت گردشگری می توان نام کشور را در سطح جهان مطرح کرد و صنعت توریسم به افراد بومی کشور این امکان را می دهد که آوازه ی کشور خود را به گوش جهانیان برسانند و فرهنگ غنی خود را به مردم در سراسر جهان نشان بدهند.
مدیر کل دفتر امور اقتصادی و خدمات مالی سازمان شهرداریها و دهیاری های کشور اظهار داشت: صنعت گردشگری دارای آثار اقتصادی و اجتماعی قابل ملاحظه ای می باشد ایجاد اشتغال و دستیابی به درآمد ارزی پایدار و مناسب و همچنین شناخت متقابل فرهنگی از آثار اجتماعی و اقتصادی این صنعت است.
در ادامه راضیه شهاب مدیر کل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری سمنان ضمن بازدید از پروژه های در دست اقدام شهرداری امیریه از روند اجرایی پروژه ها اظهار امیدواری نمود و عملکرد شهرداری امیریه را مطلوب ارزیابی کرد.
وی اظهار داشت: اشتغالزایی یکی از عوامل استقلال اقتصادی کشورهاست که صنعت گردشگری بهطور مستقیم و غیرمستقیم باعث اشتغالزایی در کشور مقصد شده و برای بومیان و اقتصاد محلی مفید است.
راضیه شهاب افزود: ارائه بسیاری از خدمات گردشگری فقط با استفاده از نیروهای انسانی و بهطور مستقیم امکانپذیر است و رونق گردشگری محلی میتواند از این طریق باعث اشتغال بومیان منطقه و کاهش نرخ بیکاری شود.
شایان ذکر است محسن کوشش تبار از مجتمع خدمات رفاهی، پمپ بنزین در حال ساخت، قلعه تاریخی امیریه، صنعت کرباسبافی و پروژه بهسازی مسکن مهر امیریه بازدید کرد که پمپ بنزین امیریه با 15میلیارد ریال اعتبار از محل تسهیلات قرض الحسنه سازمان شهرداری ها آغاز و مبلغ 25 میلیارد ریال از منابع داخلی شهرداری امیریه هزینه شده است و دارای 95 درصد پیشرفت فیزیکی است که علاوه بر ایجاد درآمد پایدار برای شهرداری امیریه برای 10 نفر به صورت مستقیم ایجاد شغل می شود.
همچنین برای بهسازی و مرمت قلعه تاریخی امیریه تاکنون مبلغ 7 میلیارد ریال توسط شهرداری امیریه هزینه شده است.