خبرگزاری کار ایران

معاون فرماندار کاشان مطرح کرد:

روند افزایشی شیوع کرونا در کاشان/برخی نانوایی ‌ها پروتکل‌های بهداشتی را رعایت نمی‌کنند/ممنوعیت استفاده ازافزودنی ها در پخت نان در کاشان

روند افزایشی شیوع کرونا در کاشان/برخی نانوایی ‌ها پروتکل‌های بهداشتی  را رعایت نمی‌کنند/ممنوعیت استفاده ازافزودنی ها در پخت نان در کاشان
کد خبر : ۹۳۱۲۱۶

معاون فرماندار کاشان گفت: منشا ویروس کرونا در شهرستان به دلیل عدم رعایت برخی از نکات بهداشتی به طور کامل مهار نشد و اخیرا شاهد افزایش روند شیوع آن در کاشان هستیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کاشان، مسعود خاندایی در کارگروه تخصصی گندم و آرد و نان اظهار داشت: نانوایان به دلیل ارتباط مستمر و مستقیم با مردم موظف به رعایت پروتکل های بهداشتی مثل نصب کارتخوان، ضد عفونی دائم محل کسب و کار و رعایت فاصله گذاری اجتماعی هستند.

وی اضافه کرد: با توجه به افزایش صعودی شکایت های شهروندان از نانوایان و ارائه گزارش تخلف از برخی از نانوایی ها در زمینه کیفیت پایین و عدم رعایت مسائل بهداشتی، اجرای ممنوعیت هرگونه افزودنی و میزان اندازه نان در کارگروه به تصویب اعضا رسید.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری کاشان خاطرنشان کرد: کنجد افزودنی مجاز خوارکی است که تنها به سفارش مشتری در پخت نان توسط نانوا مورد استفاده قرار می گیرد و طبخ نان خارج از ضوابط مندرج در نرخ نامه ابلاغی و عرضه نان سنگگ تحت عنوان نان بزرگ و یا استفاده از سبزیجات ممنوع است.

وی تاکید کرد: نان مشمول یارانه دولتی بوده و ضروری است باکیفیت  مطلوب در اختیار مردم قرار بگیرد واز طرفی نانوایان نیز ملزم به رعایت قوانین ومقررات اتحادیه هستند.

خاندایی تصریح کرد: نانوایانی که در چند مرحله مرتکب تخلف شده باشند واقدام به کم فروشی، گران فروشی و یا عرضه بی کیفیت نان کنند با ارائه شکایت و پیگیری دستگاه نظارتی  با کاهش و یا قطع سهمیه آرد و جریمه نقدی و پلمب مواجه می شوند.

وی روند افزایش بیماری کرونا در سطح منطقه کاشان را نگران کننده دانست و افزود: منشا ویروس کرونا در شهرستان به دلیل عدم رعایت برخی از نکات بهداشتی به طور کامل مهار نشد و اخیرا شاهد افزایش روند شیوع آن در کاشان هستیم.

 

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز