به صورت مجازی برگزار می شود ؛
چهارمین جشنواره تاک پلو در خلیل آباد خراسان رضوی
رئیس اداره میراث فرهنگی و گردشگری خلیل آباد گفت:با توجه به شیوع ویروس کرونا چهارمین جشنواره تاک پلو در خلیل آباد به صورت مجازی و با نظارت استاد سرآشپز بین المللی و کارشناس برنامههای آشپزی صدا و سیما برگزار می شود.
محمد جواد بلبلی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا اظهار کرد: تاک پلو یکی از غذاهای محلی و محبوب شهرستان خلیل آباد است که همه ساله در فصل بهار با توجه به رویش برگهای درخت انگور و فصل برداشت برگ مو در این شهرستان پخت میشود.
وی افزود: به همین منظور برای چهارمین سال پیاپی جشنواره خانوادگی تاک پلو در خلیل آباد در روز ۲۴ خرداد ماه و به دلیل شیوع بیماری منحوس کرونا به صورت مجازی برگزار می شود و انتخاب دلمه برتر توسط استاد حسن یگانه فر آشپز بین المللی و کارشناس برنامه های اشپزی صدا سیما صورت می پذیرد که از طریق شبکه های مجازی و تلویزیون اینترنتی به صورت زنده پخش خواهد شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی با بیان اینکه سطح زیر کشت تاکستانهای انگور در خلیل آباد بالغ بر شش هزار هکتار است گفت: در فصل بهار روزانه سی تن از برگ های تاک این شهرستان صادر می شود.
نحوه برگزاری این جشنواره به این صورت است که افراد ابتدا اعلام آمادگی میکنند و پس از پخت و تزئین دلمهها به میراث فرهنگی تحویل می دهند و مراسم انتخاب برنده توسط یگانه فر سرآشپز بینالمللی و کارشناس برنامههای آشپزی صدا و سیما به صورت زنده از شبکه های مجازی پخش می شود.