خبرگزاری کار ایران

در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:

روزانه ۵۲۲ کیلوگرم زباله کرونایی در ارومیه جمع آوری می‌شود

روزانه ۵۲۲ کیلوگرم زباله کرونایی در ارومیه جمع آوری می‌شود
کد خبر : ۹۱۶۴۸۸

رئیس سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه از جمع‌آوری روزانه ۵۲۲ کیلوگرم زباله کرونایی در این شهر خبر داد.

احد یوسفی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا با بیان این مطلب گفت: زباله‌های کرونایی توسط افرادی که مسئول جمع آوری این زباله ها هستند با لباس ویژه و رعایت کامل نکات بهداشتی جمع آوری می شوند.

یوسفی با اشاره به آمار زباله کرونایی گفت: روزانه حدود ۵۲۲ کیلوگرم زباله کرونایی در شهر ارومیه جمع آوری می‌شود که تمامی زباله‌های کرونایی، شبه کرونایی و بیمارستانی با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی اتوکلاو شده و در محل ویژه دفن می‌شود.

رئیس سازمان پسماند شهرداری ارومیه با اشاره به تداوم اجرای اقدامات مراقبتی از سوی سازمان برای حفظ سلامت عمومی شهروندان، کارکنان و مأموران جمع آوری پسماند همزمان با شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: از ابتدای اسفندماه نیروهای سازمان مدیریت پسماند با بکارگیری تجهیزات و امکانات لازم، روزانه تمام ایستگاههای خدمات شهری، اماکن اسکان کارگری و ساختمان های اداری را شست و شو کردند. علاوه بر این، در راستای مسئولیت اجتماعی سازمان، خیابان‌های پرتردد شهر توسط نیروهای پسماند ضدعفونی می‌شوند که این روند تا بازگشت به شرایط عادی ادامه خواهد داشت.

یوسفی همچنین به حضور شبانه روزی پاکبانان در شهر پرداخت و ادامه داد: در روزهایی که انجام بسیاری از فعالیتهای عمومی در شهر ممنوع شده و رعایت بهداشت فردی حرف اول را می زند، پاکبانان شهر با استفاده از تجهیزات و امکانات لازم، در کنار کار همیشگی نظافت شهر و زدودن آلودگی از چهره معابر، وظیفه پاکسازی، گندزدایی، جمع آوری و دفع پسماندهای کرونایی را نیز بر عهده دارند.

وی تصریح کرد: ضدعفونی و سمپاشی معابر آلوده، افزایش دفعات جمع آوری پسماند به دو بار در روز و شستشو و ضدعفونی معابرشهری، ایستگاههای انتقال و خودروهای جمع آوری پسماند بخش دیگری از اقدامات مستمر این سازمان برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا است.

رئیس  سازمان مدیریت پسماند شهرداری ارومیه ضمن توصیه به شهروندان برای رعایت اصول مراقبت های فردی و جلوگیری از تماس با افراد مشکوک گفت: شهروندان با رعایت نکات ایمنی و بهداشت فردی و قرار دادن پسماندهای احتمالاً آلوده نظیر ماسک، دستکش، دستمال و سایر زباله های آلوده در کیسه‌های جداگانه می‌توانند به حفظ سلامت کارگران بخش پسماند و پاکبان شهر کمک کنند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز