خبرگزاری کار ایران

خجسته پور مطرح کرد؛

تعیین تکلیف واحدهای تولیدی معطل مانده در بانک‌ها برای دریافت تسهیلات تا پایان خرداد

تعیین تکلیف واحدهای تولیدی معطل مانده در بانک‌ها برای دریافت تسهیلات تا پایان خرداد
کد خبر : ۹۱۰۲۳۱

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان گفت: واحدهای تولیدی و صنعتی معطل مانده در بانک‌ها برای دریافت تسهیلات با هم‌افزایی بانک‌های عامل و دستگاه‌های اجرایی مربوط حداکثر تا پایان خرداد سال جاری تعیین و تکلیف شوند.

به گزارش ایلنا، حبیب الله خجسته‌پور روز پنجشنبه در نشست بررسی تسهیلات رونق تولید در استان سمنان در سالن مدیریت بحران استانداری افزود: تعدادی از واحدهای تولیدی و صنعتی استان سمنان که خواهان دریافت تسهیلات هستند به دلایل مختلف تاکنون تعیین تکلیف نشدند که لازم است با پیگیری مستمر دستگاه‌های اجرایی از جمله سازمان صنعت، معدن و تجارت ، سازمان جهاد کشاورزی استان و بانک های عامل، نسبت به حل این مسئله اقدام شود.

وی خاطر نشان کرد: تعیین تکلیف واحدهای صنعتی و تولیدی خواهان تسهیلات این امکان را می دهد که واحدهای تولیدی که در نوبت هستند، برای دریافت تسهیلات با انجام مراحل اداری به بانک های عامل معرفی شوند.

خجسته پور با قدردانی از تلاش ها و همکاری بانک های عامل و دستگاه‌های اجرایی استان در اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی استان، ادامه داد: اختلاف پرداختی در پرداخت تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی در بین بانک های استان وجود دارد که لازم است با عزم جهادی و نگاه ویژه بانکها، این اختلاف در پرداختی به حداقل برسد.

وی افزود: پرونده واحدهای تولیدی و صنعتی خواهان تسهیلات قبل از معرفی به بانکها در ۲ نشست تخصصی با حضور نمایندگان بانک مربوطه رسیدگی می شود که براساس انجام این نشست های تخصصی، لازم است بانک های عامل رویه های اداری را برای اعطای تسهیلات تسهیل کنند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان اضافه کرد: باوجود شیوع کرونا ویروس با تلاش دستگاه های اجرایی، بخش خصوصی و بانک های عامل برای تحقق شعار و جهش تولید در تلاش باشند و با عملیاتی شدن این راهبرد به طور قطع رضایت واحدهای صنعتی و تولیدی، کارگران و فعالان اقتصادی و دولتمردان جلب خواهد شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با بیان اینکه سیستم بانکی در استان با اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی پویا است، گفت: از نظر عملکرد اعطای تسهیلات به واحدهای تولیدی و صنعتی، سمنان از استان های موفق و برتر کشور در بخش های مختلف به شمار می آید.

خجسته پور اضافه کرد: در این نشست تخصصی مسایل مختلفی در ارتباط با دلایل تاخیر در اعطای تسهیلات به واحدهای صنعتی و تولیدی مطرح شد که نیاز است این موارد مذکور در نشست تخصصی تفکیک شود و مواردی که در استان قابل حل است بیان شود و موارد ملی با نامه نگاری های استاندار سمنان در سطح کشور پیگیری شود.

وی تصریح کرد: ۳۰ مورد طرح گردشگری از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان به وزارتخانه مربوطه برای دریافت تسهیلات معرفی شده است که برای اعطای تسهیلات به فعالان اقتصادی در حوزه گردشگری پیگیری های مستمری در سطح ملی انجام شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان تصریح کرد: توسعه گردشگری در استان سمنان جزو اولویت های اقتصادی است که استاندار محترم مطرح کردند و لازم است با برنامه ریزی های اصولی از سوی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان ، این منویات به طور ۱۰۰ درصدی در گام اجرایی قرار گیرد.

وی ادامه داد: دستگاه های اجرایی استان سمنان در سال جاری هم باید برای جبران عقب ماندگی اقتصادی ناشی در شیوع کرونا ویروس تلاش کنند و هم با برنامه ریزی های اصولی برای تحقق شعار سال و عبور از رونق تولید و آغاز جهش در تولید اقدام‌های جامع، کاربردی و عملیاتی انجام دهند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان تصریح کرد: با رویکرد جهادی و تلاش مضاعف باید مسئولان دستگاه های اجرایی برای عملیاتی شدن شعار سال گام بردارند و با هم افزایی و همدلی، این راهبرد اصولی که از سوی رهبر معظم انقلاب طرح گردید، در گام اجرایی قرار می گیرد.

خجسته پور ادامه داد: سال ۹۹ با تدوام شیوع کرونا ویروس در کشور آغاز شد که این ویروس مشکلات زیادی را برای بخش صنعت و تولید ایجاد کرد و باعث شد که کالاهای تولیدی ، بازار فروش نداشته باشد و رکود در بازار ایجاد شد.

وی اضافه کرد: در سال جهش تولید انتظار از دستگاه های اجرایی و بانک ها با توجه به مشکلات پیش آمده در اقتصاد کشور و شیوع کرونا ویروس و تحریم های خارجی قابل توجه است و با عزم ملی و تلاش جهادی برای گره گشایی از مشکلات بخش تولید و صنعت در استان اقدام شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز