خبرگزاری کار ایران

مدیرکل دامپزشکی کرمانشاه مطرح کرد:

ضرورت نظارت مستمر بر کشتارگاه های دام کرمانشاه

ضرورت نظارت مستمر بر کشتارگاه های دام کرمانشاه
کد خبر : ۹۰۸۳۳۶

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه گفت: بازدید از فعالیت کشتارگاه دام ماهیدشت صورت گرفت و به طور مستمر مقررات و چارچوب های دامپزشکی در واحدهای مربوطه را رصد می‌کنیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه ،امید حاج محمدی مدیرکل دامپزشکی استان با هیات همراه از فعالیت و خدمات کشتارگاه دام ماهیدشت بازدید به عمل آورد.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با بیان اینکه کشتارگاه ماهیدشت بیش از 6 ماه است که فعالیت خود را از سر گرفته، ادامه داد: این کشتارگاه به صورت صنعتی و با استفاده از تجهیزات مدرن مشغول به کار است.

وی از مدیران و مسئولان ارشد استانی بابت پیگری و پشتیبانی های ایشان در راستای فعال شدن این واحد بعد از سالها رکود، قدردانی کرد.

این مسئول در بخش دیگری از سخنانش بر حفظ نکات بهداشتی و رعایت موازین و مقررات دامپزشکی در کشتارگاه ماهیدشت اشاره و تاکید کرد: خوشبختانه متولیان و کارشناسان دامپزشکی در این مکان با تجهیزات و امکانات تخصصی در امر ذبح دام فعالیت می کنند به طوری که گوشت مصرفی مردم ضمن طیب و طاهر بودن از نظر بهداشتی نیز در شرایط استاندارد است

این مسئول وجود کشتارگاه زاگرس را در منطقه مهم ارزیابی کرد و اظهار داشت: رعایت موازین بهداشتی و احکام دین در کشتارگاه ها اهمیت این واحدها را نشان می‌دهد و امیدواریم سایر کشتارگاه های سنتی به کشتارگاه صنعتی تبدیل شوند.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه یکی از اقدامات مهم و ضروری دامپزشکی را تامین گوشت سالم، بهداشتی و حلال برای مصرف مردم دانست و تاکید کرد: همه تلاش ما در حفظ سلامت و امنیت غذایی هموطنان با ارتقای کیفیت محصولات و تولیدات دامی است.

وی لزوم تجهیز کشتارگاه ها به سیستم های اتوماتیک و دستگاه های بسته بندی را لازم و در دستور کار آتی نهاد دامپزشکی استان کرمانشاه دانست و عنوان کرد: کشتارگاه های ما به سیستم اتاق پیش سرد مجهز هستند، اما نیاز به تامین بودجه و تجهیزات پیشرفته تر داریم.

حاج محمدی انجام بازدیدهای مستمر و برنامه ریزی شده و یا سرزده کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی در مراکز و واحدهای مرتبط با دامپزشکی را مهم دانست و ادامه داد: در قالب طرح های نظارتی اقدام به حضور مستمر در کشتارگاه های استان می کنیم.

حاج محمدی خاطر نشان کرد: در این کشتارگاه سه نفر دامپزشک حضور دارند که در ابتدا دامهای زنده را پیش از کشتار معاینه می کنند و در صورت تایید سلامت، اجازه کشتار را صادر می کنند. علاوه بر آن بر سایر فعالیت های کشتارگاه نیز نظارت دارند؛ که از جمله آنها معاینه گوشت و تایید سلامت آن است که بعد از این مرحله، گوشت مهر شده و لیبل گذاری می شود.

 این مسؤول اجرای طرح  پیش سرد گوشت در کشتارگاه های دام استان کرمانشاه را از ضروریات ساختاری کشتارگاه ها دانست و گفت: اجرای این طرح ها از بسیاری معضلات به ویژه انتقال برخی بیماری های مشترک بین انسان و دام را کاهش می‌دهد و کیفیت خدمات و سلامت بهداشت جامعه را سبب می‌شود.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه به اجرای گشت های بازرسی از امکان بهداشتی، دامپروری ها، کشتارگاه ها و... در این شهرستان اشاره و تاکید کرد: مردم می‌توانند هرگونه مشکلات و تخلفات بهداشتی را با شماره تماس 1512 و پل ارتباطی سامانه پیامکی 100010001512 اداره کل دامپزشکی استان کرمانشاه در میان بگذارند تا رسیدگی به آن در اسرع وقت انجام شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز