دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان:
عرضه سهام شستا در بورس به معنی تاراج اموال بازنشستگان و کارگران است
دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان گفت : کارگران و بازنشستگان این سازمان از عرضه سهام شستا در بورس ناراحت هستند و حتی میگویند که عرضه شستا در بورس به معنی تاراج رفتن اموال بازنشستگان و کارگران است.
به گزارش ایلنا، چنگیز اصلانی دبیر اجرایی خانه کارگر استان همدان در دیدار با نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان به مناسبت هفته کار و کارگر گفت: امسال با هدف کنترل و مقابله با شیوع ویروس کرونا ، برنامههای هفته کارگر به صورت مجازی در جوار بارگاه امام (ره) برگزار می شود.
وی به نامگذاری هفته کارگر پرداخت و گفت: روز جمعه اولین روز هفته کارگر به نام کارگران عبادت و معنویت میثاق با آرمانهای امام و رهبری نامگذاری شده است. روز شنبه مصادف با دومین روز هفته کارگر بنام کارگران، جهش تولید، گام دوم انقلاب، روز یکشنبه سومین روز بنام کارگران، مهارت و صنایع خلاق، روز چهارم کارگران، امنیت شغلی، سلامت و نشاط اجتماعی، روز پنجم کارگران، تشکلها و گفت وگوی اجتماعی، روز ششم کارگران، تامین اجتماعی و آینده کار، روز هفتم روز کارگر نامگذاری شده است.
اصلانی اظهار داشت: بانک مرکزی در پایان هر سال تورم واقعی را در کشور اعلام کرده و بر این اساس در شورای عالی کار میزان دستمزد کارگران مشخص میشود.
وی گفت: با توجه به ماده 41 قانون کار حداقل دستمزد باید به استناد دو مولفه نرخ تورم وسبد معیشت تعیین شود.
وی گفت: حداقل دستمزد کارگران در سال ۹۹ بر اساس مصوبه چهارمین جلسه شورای عالی کار ۲۱ درصد افزایش یافت و به یک میلیون و ۸۳۵ هزارتومان رسید.
اصلانی گفت: اصلاح نکردن حداقل دستمزد تعیین شده در سال ۹۹، اجحاف و ظلم در حق جامعه کارگری است.
چنگیز اصلانی افزود: خواهش ما از دولتمردان و مسئولان امر این است که نگاه حمایتی به جامعه کارگری و بازنشستگی داشته باشند.
وی گفت: یکی از اصلی ترین راههای حفظ منزلت کارگران ایجاد امنیت شغلی برای آنهاست و داشتن امنیت شغلی کارگران نیازمند افزایش فرصتهای شغلی در جامعه است.
اصلانی عنوان کرد: شاهد بودیم افزایش حقوق کارگران به شکل درست اتفاق نیفتاد و نمایندگان کارگران نیز نرخ تعیین شده برای افزایش دستمزد را نپذیرفتند که ما امیدواریم این مشکل به زودی حل شود.
وی در ادامه ضمن انتقاد از بورسی شدن شستا گفت: سازمان تامین اجتماعی متاسفانه تبدیل به حیاط خلوت کسانی شده که ارزشی برای کارگر قائل نیستند چرا شستا نباید به سهامداران اصلی آن یعنی کارگران و بازنشستگان تعلق داشته باشد؟
دبیر اجرایی خانه کارگر گفت: کارگران و بازنشستگان این سازمان از بورسی شدن شستا ناراحت هستند و حتی میگویند که بورسی شدن شستا به معنی تاراج رفتن اموال بازنشستگان و کارگران است.
وی گفت: اموال شستا برای دولت نیست که دولت اداره میکند و یا می فروشد همچنین مقام معظم رهبری اعلام کردند اموال شستا حق الناس است و باید حفظ شود.