مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان:
فعالیتهای 9 گانه موجب جهش قابل توجهی در منابع طبیعی خواهد شد
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان تاکید کرد: فعالیت های منابع طبیعی هرمزگان در سال 99 با جهش 9 گانه مورد تاکید رئیس سازمان جنگلها و مراتع کشور همراه خواهد بود.
به گزارش ایلنا از بندرعباس، امید ذاکری اظهار کرد: سال 99، سال جهش در فعالیتهای منابع طبیعی توام با جهش تولید در بخش های مختلف منابع طبیعی است.
وی با اشاره به رونمایی فعالیتهای جهشی 9 گانه منابع طبیعی توسط سرپرست سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور افزود: محورهای 9گانه اعلامی بسیار مهم و با اهمیت بوده و منابع طبیعی هرمزگان بر اجرای این فعالیت ها واقدامات زیربنایی سازمانی توجه ویژه ای دارد.
ذاکری بیان کرد: همانگونه که سال جاری از سوی مقام معظم رهبری سال جهش تولید نامگذاری شده است و از آنجایی که فعالیت های منابع طبیعی و آبخیزداری زیربنایی و بسترسازتولید و اشتغال است از این رو فعالیتهای 9 گانه می تواند جهشی در اقدامات منابع طبیعی و زندگی جوامع محلی ایجاد کند.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان به فعالیتهای جهشی 9گانه اشاره وخاطر نشان کرد: این فعالیتها شامل اجرای طرح کاداستر اراضی ملی، ارتقاء پوشش حفاظتی، مدیریت و بهره برداری از مراتع، تعیین تکلیف مدیریت پارک های جنگلی، تشخیص، تعیین حدود و آگهی ذخیره گاه های جنگلی، توسعه دولت الکترونیک و توسعه و تقویت صندوق های منابع طبیعی و توسعه زراعت چوب، اخذ حقوق دولتی است.
ذاکری اجرای طرح های آبخیزداری و آبخوانداری و مقابله با بیابان زایی را ازجمله طرح های محوری منابع طبیعی در استان هرمزگان برشمرد و اظهار کرد: طرح های آبخیزداری شامل اقدامات سازه ای، بیومکانیکی و بیولوژیکی است که در این خصوص اقدامات خوب و موثری طی دو سال اخیر باتوجه به اعتبارات صندوق توسعه ملی و استانی درسطح استان انجام شده است.
وی با اشاره به نقش تاثیرگذار عملیات آبخیزداری در استان گفت: اجرای طرح های آبخیزداری موجب کنترل سیل و رسوب، تقویت سفره های آب زیرزمینی و افزایش آبدهی چاه ها و قناتها خواهد شد و علاوه بر تثبیت شن های روان و جلوگیری از پیشروی بیابان موجب کنترل و مهار ریزگردها می شود.
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری هرمزگان تاکید کرد: با توجه به اینکه طرح های بیابان زدایی در مناطق بیابانی این استان اجرایی شده اما همچنان استمرار اقدامات بیابان زدایی برای استان هرمزگان و جلوگیری از پیش روی بیابان و تخریب اراضی مستعد ضرورتی اجتناب ناپذیر است.
ذاکری در پایان با اشاره به سیاست های 18 گانه سازمانی در سال 99 تاکید کرد: امسال اهتمام ویژه ای بر اجرای جهش 9 گانه براساس دستورالعمل سازمانی خواهیم داشت تا بتوانیم اثرات مثبت و ماندگار این طرح را در طبیعت و عرصه های طبیعی به عینه مشاهده و لمس کنیم.