رئیس اتحادیه صنف قنادان کلانشهر تبریز:
زولبیا و بامیه باید بطور بسته بندی شده ارائه شود/ عرضه زولبیا و بامیه در خارج از واحدهای صنفی ممنوع است
رئیس اتحادیه صنف قنادان کلانشهر تبریز با تاکید بر لزوم رعایت بهداشت در واحدهای شیرینی پزی، گفت: عرضه زولبیا و بامیه در خارج از واحدهای صنفی ممنوع است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، یوسف عبداللهزاده در گفت وگو با خبرنگاران اظهار کرد: طبق مصوبه ستاد پیشگیری از ویروس کرونا آذربایجان شرقی، همه قنادان موظف به پخت محصولات ماه مبارک رمضان به خصوص زولبیا و بامیه در واحد صنفی خود هستند و تامین آن از واحدهای دیگر ممنوع است.
وی افزود: در صورت مشاهده هرگونه تخلف بلافاصله واحد صنفی متخلف پلمب خواهد شد و پروندهاش به مراجع قضایی برای برخورد قانونی ارجاع داده می شود و اتحادیه صنف قنادان ضمن صیانت از حقوق فعالان صنف، حفاظت از جان و سلامت شهروندان را نیز اولویت خود می داند.
رئیس اتحادیه صنف قنادان کلانشهر تبریز گفت: واحدهای صنفی قنادی دارای پروانه معتبر کسب از اتحادیه مجاز به فروش زولبیا و بامیه بهصورت بستهبندی هستند و از نگهداری محصول یاد شده به صورت فلهای در مغازه خودداری کنند.
عبداللهزاده، با اشاره به لزوم پخت زولبیا و بامیه با کیفیت برای رضایت مشتریان و رعایت دستورالعمل های بهداشتی و ضدعفونی روزانه واحدهای صنفی قنادی خاطرنشان کرد: در صورت مشاهده فروش بامیه و زولبیا در نزدیکی واحد صنفی آنها، مراتب را با شماره ۱۹۰ فوریتهای بهداشتی در جریان بگذارند تا به جمعآوری و پلمپ آن اقدام شود.
وی اضافه کرد: شهروندان هم در صورت مشاهده عرضه زولبیا و بامیه غیرمجاز در خارج از واحد صنفی و با قیمتهای بالا و بدون بستهبندی به صورت فلهای ، موضوع را به شماره ٣٥٢٣٩٦٩٥ -۴۱ (اتحادیه) و شماره بازرسی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان (۱۲۴) اطلاع دهند.