مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان تاکید کرد:
استمرار فعالیت شرکتهای خدماترسان دریایی منوط به رعایت پروتکلهای بهداشتی/ برخورد بدون اغماض با شرکتهای خاطی
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان استمرار فعالیت شرکت های خدمات رسان دریایی و بندری را منوط به رعایت الزامات ابلاغی از سوی اداره HSE بندر و براساس پروتکلهای بهداشتیدانست و گفت: نظارت بازرسان بر حسن اجرای دستورالعمل های ابلاغی در محوطه های بندری و شهرک های مسکونی به شکل مداوم درحال انجام است.
بهگزارش ایلنا از بندرعباس، الهمراد عفیفیپور حفظ و صیانت از سلامت شاغلین و مراجعین به بنادر و ساکنین شهرکهای مسکونی و نظارت بدون مسامحه بر فعالیت کارگزاران ارائه دهنده خدمات دریایی و بندری را در کنار دیگر اقدامات مراقبتی و کنترلی بعنوان موضوعی مهم مورد تاکید قرار داد و گفت: یکی از تدابیر مهم و موثری که علاوه برگندزدایی در جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در بنادر و شهرک های مسکونی صورت گرفت تهیه دستورالعمل مربوط به رعایت الزامات بهداشتی و ابلاغ به کلیه شرکت های خدمات رسان دریایی و بندری بود.
مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان اظهار کرد: در گام دوم از سوی اداره HSE بندر بازرسانی به منظور نظارت برحسن انجام این دستورالعملها تعیین و کلیهفرآیندها از طریق چک لیست به شکل مستمر مورد صحتسنجی و ارزیابی قرار می گیرد.
عفیفیپور خاطر نشان کرد: از آنجایی که تضمین سلامت مراجعین و کارکنان را وظایف اداری، انسانی، اخلاقی و اجتماعی خود می دانیم از بازرسین خواسته شده چک لیستها را بدون مسامحه تکمیل و مورد بررسی قرار داده و در صورت رویت هرگونه مغایرت و یا عدم رعایت نکات بهداشتی، با افراد خاطی بدون اغماض و مماشات برخورد قانونی صورت پذیرد.
مدیر منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی، نصب جا مایع ضد عفونی سنسوردار در مبادی ورودی و توزیع دستکش یکبار مصرف در تمام اماکن خدماتی و رفاهی مواردی است که در چک لیست بازرسان اداره HSEبندرشهید رجایی مورد ارزیابی قرار می گیرد.
وی تصریح کرد: مراجعین محترم در صورت مشاهد هرگونه تخلف، طی تماس با شماره های ۳۲۱۲۲۳۰۲الی۳۲۱۲۲۳۰۷ مرکز رسیدگی به شکایات اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان ضمن ارائه پیشنهادات خود، گزارش تخلفات احتمالی را اطلاع رسانی نمایند.
این مقام مسئول همچنین از کارگزاران خدمات دریایی و بندری به عنوان سنگربانان حوزه اقتصادی کشور که با التزام برمعیارهای اداری، اخلاقی و انسانی با رعایت نکات بهداشتی مشغول انجام فعالیت و زنده و پویا نگه داشتن رشد اقتصادی کشور می باشند، قدردانی کرد و گفت: با وجود تنگناهای اقتصادی ناشی ازاثرات ویروس کووید -19در جهان، شرکت هایی هستند که بر غم کاهش محسوس درآمد، اجرای دستورالعمل های بهداشتی و تهیه اقلام مورد نیاز که خود نیز هزینه بردار است را مشی اخلایی خود دانسته و در رعایت نکات بهداشتی و سلامت بهداشت مراجعین و کارکنان خود از هیچ کوششی فروگذار نبوده اند.
تسریع در ارائه خدمات دریایی و بندری بارعایت کلیه الزامات بهداشتی
مدیر کل بنادر و دریانوردی هرمزگان با اشاره بر انجام سیاستهای حمایتی به منظور حفظ سلامت دریانوردان براساس پروتکلهای ابلاغی از سوی(IMO سازمانجهانیدریانوردی)، اظهار کرد: حفظ سلامت دریانوردان خارجی در بنادر و آبهای سرزمینی با هدف پویایی اقتصاد صنعت دریانوردی که امروز نقش بی بدیلی را در تامین و جابجایی اقلام بهداشتی، ملزومات درمانی و کالاهای اساسی ایفا میکند ارجح امور است.
عفیفیپور تهیه بروشور به زبان لاتین حاوی نکات بهداشتی و مراقبتی، انجام تستهای غربالگری و تب سنجی در لنگرگاه بندرعباس و همچنین فراهم نمودن امکانات ویژه امدادی و بیمارستانی درصورت مشاهده علائم احتمالی را از مهمترین اقداماتی عنوان کرد که جهت حفظ سلامت دریانوردان خارجی پیش بینی شده است.
به گفته عفیفی پور استراتژی های اتخاذ شده در بنادر استان هرمزگان بر لزوم انجام مولفه هایی چون اجرای دقیق تست های مراقبتی درلنگرگاهای استان، حفظ سلامت دریانوردان، صیانت از کالا و محیط زیست دریایی و پرهیز از تاخیر غیرضروری و تسریع در ارائه خدمات دریایی و بندری به تمام کشتی ها بویژه کشتی های حامل کالاهای اساسی و بهداشتی تاکید دارد.