معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان:
۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در قزوین تولید میشود

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: امسال پیش بینی میشود بیش از ۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان قزوین تولید شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، علی شاپور زاده اظهار کرد : استان قزوین از مراکز مهم تولیدات فرآوردههای گوشتی کشور است و با برنامه ریزی صورت گرفته این تولیدات در تأمین نیازهای کشور نقش اساسی دارد.
معاون تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان افزود: در سال جاری پیش بینی میشود ۹۰ هزار تن گوشت قرمز و سفید در استان قزوین تولید شود که از این میزان گوشت تولیدی ۶۰ تا ۶۵ هزار تن سهم گوشت سفید یا مرغ و مابقی به گوشت قرمز اختصاص دارد.
شاپور زاده یادآور شد: واحدهای تولیدکننده محصولات دامی از جمله گوشت در استان قزوین آمادگی دارند تا در صورت افزایش میزان تقاضا در بازار، ظرفیت تولید خود را افزایش دهند.
وی بیان کرد: سالانه ۴۰۰ هزار تن انواع محصولات دامی در استان قزوین تولید میشود.