رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد خبر داد:
شناسایی دو مورد مشکوک به ویروس کرونا در گناباد
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد از تشخیص دو مورد مشکوک به ویروس کرونا در گناباد و ارسال نمونه آزمایشگاهی آنها به تهران خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از گناباد، جواد باذلی در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: تا بحال دو مورد مشکوک به کرونا در گناباد دیده شده که مورد اول یک دانشجوی اهل قم و دیگری طلبه ای که اخیرا از البرز به گناباد سفر کرده و هر دو مورد پس از تشخیص علایم مشابه ویروس کرونا در بیمارستان علامه بهلول گناباد بستری و با بهبود عمومی حالشان و آموزش موارد لازم به خود بیماران و اطرافیان بیمار ترخیص و نمونه آزمایشگاهی آنان به تهران ارسال شده است.
وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی گناباد پس از شروع ویروس کرونا در کشور در جهت پیشگیری از این بیماری واگیردار در شهرستانهای گناباد و بجستان کارگروه تخصصی کرونا تشکیل و در حال حاضر دو بخش از بیمارستان علامه بهلول با ظرفیت 60 تخت برای بیماران مشکوک و 6 تخت ای سیو برای بیماران احتمالی اختصاص داده شده است.
وی تصریح کرد: امنیت روانی مردم برای ما در اولویت است و علاوه بر برخورد جدی با شایعات فضای مجازی با همکاری پلیس فتا و هشدار در این زمینه ، ضمن دعوت به همکاری رسانه ها در کاهش بحران روانی بوجود آمده معتقدیم بهترین راه مقابله با این ویروس رعایت نکات بهداشتی و شستن مکرر دستهاست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد تصریح کرد: ماسک و دستکش برای عموم افراد هیچ لزومی نداشته و برای افرادی توصیه میشود که با بیماران مبتلا ارتباط دارند.
باذلی با اشاره به اینکه در فصل زمستان ما با بیماران مبتلا به آنفولانزای نوع B هم مواجه هستیم افزود: با توجه به مشابهت بسیار زیاد علائم بیماری کرونا به آنفولانزای نوع B، پس از بررسی دقیق متخصصین، بیماران مشکوک بستری شده و نمونه آزمایش آنها برای جواب به تهران ارسال خواهد شد و ظرف مدت 48 ساعت نتیجه آن به ما اعلام می شود.
وی گفت:ویروس کرونا با تغییر دمای هوای از بین نمیرود و ماندگاری این ویروس 24 ساعت است که بسته به مکان میزبان دارد و اگر موارد بهداشتی به خوبی رعایت شود قطعا از بین خواهد رفت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گناباد گفت:پورتکل بومی در جریان دو مورد مشابه به این ویروس در گناباد دو هفته قبل به ادارات ارجاع و آموزشهای لازم داده شده است و باز هم امیدواریم بتوانیم با همکاری مردم، مسئولان و رسانه ها جو روانی را با برنامه ریزی و دستورالعمل درست مدیریت کنیم.
باذلی در پایان تصریح کرد: مواردی که ناقل این ویروس است دست دادن، روبوسی کردن، در آغوش گرفتن افراد است که با عدم انجام این موارد و رعایت نکات بهداشتی و شستن دستها با مواد شوینده تا 90 درصد از ابتلا به بیماری کرونا میتوان جلوگیری کرد.