خبرگزاری کار ایران

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان:

جلسات انجمن کتابخانه ها باید بازخورد کاربردی در جامعه داشته باشد

جلسات انجمن کتابخانه ها باید بازخورد کاربردی در جامعه داشته باشد
کد خبر : ۸۵۲۳۹۴

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان با تأکید بر لزوم مطالبه گری در حوزه کتاب و کتابخوانی، گفت: جلسات انجمن کتابخانه ها باید بازخورد کاربردی در جامعه داشته باشد.

به گزارش ایلنا از آستانه اشرفیه، پریسا کرمی در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی آستانه اشرفیه با بیان اینکه یکی از افتخارات ما این است که در کشوری زندگی می‌کنیم که معجزه دین آن کتاب بوده و رهبری که تاکنون دارد، گفت: بحث کتاب و کتابخوانی یکی از دغدغه‌های متولیان امر است.

وی با اشاره به اینکه برنامه ریزی در آستانه اشرفیه در حوزه کتاب و کتابخوانی باید بر اساس ظرفیت‌های و مدیریت شهری آن انجام شود، گفت: ظرفیت‌ها و پتانسیل در این شهرستان شناسایی و به نهاد کتابخانه ها معرفی شود تا در راستای بهره گیری از این پتانسیل‌ها برنامه ریزی لازم برای ارتقا جایگاه شهرستان در حوزه کتاب و کتابخوانی انجام شود.

کرمی با بیان اینکه جلسه انجمن کتابخانه های یک اتاق فکر در حوزه کتاب و کتابخانه محسوب می‌شود، افزود: باید از ابزارهای لازم در شهرستان آستانه اشرفیه برای برنامه ریزی و هدف گذاری در حوزه کتاب و کتابخوانی بهره گیری شود.

وی همچنین با تأکید بر اینکه در حوزه ارتقای شاخص‌های کتاب و کتابخوانی باید با برنامه‌ریزی از گزینه‌های موجود بهره‌گیری کنیم، ادامه داد: در این میان توجه به حوزه کودکان، نوجوانان و بانوان بسیار حائز اهمیت است.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان با بیان اینکه اگر کودکان و نوجوانان کتاب خوانی داشته باشیم آینده جامعه تضمین می‌شود، تصریح کرد: مادران کتاب خوان سبب می‌شوند تا خانواده از آسیب‌های اجتماعی موجود جامعه در امان باشند.

وی به اجرای برنامه‌های فرهنگی در پاتوق‌های کتاب خواندن در سطح کتابخانه ها برای بانوان را در همین راستا اعلام کرد و گفت: ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب خوب یکی از رسالت‌های نهاد کتابخانه ها است که به شیوه مناسب برای مخاطب باید انجام شود.

کرمی با بیان اینکه بسیاری از فعالیت‌ها بدون پیوست فرهنگی انجام می‌شود که این موضوع باید مدنظر قرار گیرد، اظهار کرد: با توجه به بهره‌گیری همه مناطق از اینترنت و فضای مجازی باید برنامه‌ها پیوست فرهنگی داشته باشند تا مردم با آئین‌ها، فرهنگ‌های بومی و محلی و ملی خود آشنا شده و کمتر دچار آسیب‌های ناشی از فضای مجازی شود.

وی با تأکید بر اینکه برگزاری فعالیت‌های فرهنگی همانند مسابقات کتابخوانی را می‌توانیم در راستای ارتقای دانش و بینش مخاطب هدف‌دار انجام دهیم، گفت: می‌توانیم بسیاری از موارد فرهنگی و دینی را از طریق این مسابقات به جامعه منتقل کنیم.

مدیرکل کتابخانه های عمومی گیلان در ادامه تأکید کرد: اجرای برنامه‌های فرهنگی باید استمرار داشته باشد. مطالبه گری و در خواست ارائه راهکار از سوی اعضای انجمن‌ها باید مد نظر قرار گرفته و با جلسات انجمن باید بازخورد کاربردی در سطح جامعه باشند.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز