معاون سازمان جهاد کشاورزی گیلان خبر داد:
افزایش ۱۵ درصدی تولید مرغ در گیلان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید گوشت مرغ در گیلان ۱۵ درصد افزایش یافت.
به گزارش ایلنا از رشت، اکبر نژاد از افزایش ۱۵ درصدی تولید مرغ خبر داد و افزود: گیلان ۸۲۰ واحد مرغداری دارد که سالانه بیش از ۱۸۰ هزار تن گوشت مرغ تولید میکند.
وی با بیان اینکه شهرستان صومعه سرا، رتبه اول تعداد مرغداری و تولید مرغ استان را دارد، اذعان داشت: در ماه حدود ۱۵ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به اینکه ۵۰ درصد مرغ تولیدی به خارج از استان صادر میشود، ادامه داد: گیلان در زمینه تولید جوجه نیز ۲۵ درصد نیاز کشور را به خود اختصاص داده و نسبت به سایر استان ها در رتبه دوم کشوری قرار دارد.
وی اظهار کرد: صنعت مرغداری گیلان علاوه بر ۱۱ هزار شغل مستقیم و ۴ هزار شغل غیر مستقیم، ۵ هزار فارغ التحصیل رشته دامپروری را مشغول به کار کرده است.