خبرگزاری کار ایران

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان هرمزگان :

طرح داناب سند تحول آموزش و پرورش است

طرح داناب سند تحول آموزش و پرورش است
کد خبر : ۸۳۶۲۰۵

مدیرکل آموزش‌و پرورش استان هرمزگان گفت: آنچه آموزش پرورش را بر آن داشته تا در طرح داناب حضور فعال داشته باشد، سند تحول آموزش‌و پرورش است که تقویت و توسعه تعاملات نظام آموزش با سایر نهادهای آموزشی به همین منظور برای نیازهای فوری و عمومی جامعه صورت می‌گیرد و نجات آب یکی از این مسائل است.

به گزارش ایلنا از هرمزگان، دادی‌زاده در نشست خبری اجرای طرح نجات آب(داناب)،بیان کرد: در کل استان هرمزگان شش منطقه آموزش پرورش، با یک هزار و ۴۷۰ نفر در قالب تیم‌های سه‌نفره شرکت می‌کنند، ۶۷۹ مدرسه شامل ۴۹۰ در مقطع متوسطه اول و ۱۹۹ در مقطع متوسطه دوم ناجی هستند و حدود ۲۶ هزار نفر در این طرح تحت پوشش هستند که از هر مدرسه سه نفر ناجی انتخاب می‌شوند تا به‌عنوان الگو کارها را پیگیری کنند.

وی با بیان اینکه برای ایجاد فرهنگ نیاز به آگاهی سازی داریم، اظهار کرد: طرح داناب نیز به دنبال اهداف بلندمدتی است که نمونه آن در طرح استفاده بهینه از آب به دنبال ایجاد فرهنگ هستیم.

 ساعت علمی و فناورانه با هدف شناسایی الگوها مختلف و روابط بین پدیده‌های مختلف و استفاده از یافته‌هایی که در این زمینه وجود دارد، ایجادشده است و دانش‌آموزان در این ساعت می‌توانند مطالعات و پژوهش‌هایی داشته باشند،

 

 

 

در ادامه رییس جهاددانشگاهی گفت: یکی از موارد مهم آگاه‌سازی در سطح دانش‌آموزان است، از سال ۹۰ طرحی مشترک بین آب منطقه‌ای، آموزش‌وپرورش و جهاد دانشگاهی هرمزگان آغاز شد.

وی تصریح کرد: امسال نیز کارها شروع‌شده، اقلام آموزشی برای پایه‌های هشتم تا یازدهم آماده‌شده است و تا حدود دو هفته دیگر افتتاحیه این طرح با حضور استاندار برگزار می‌شود.

دادخواه با اشاره به اینکه جلسات آموزشی برای معلمین نیز برگزارشده است،بیان کرد: جشنواره‌های آثار ادبی، نقاشی، عکس و فیلم و هر چیزی حساسیت بچه‌ها به آب را بیشتر کند داریم و از آثار برتر تقدیر و در موزه آب منطقه‌ای نگهداری می‌شود.

رییس جهاددانشگاهی اضافه کرد:امید داریم در فازهای بعدی طراحی کتابچه و تولید محتوا مناسب منتشر شود و در اختیار اساتید و فرهنگیان قرار بگیرد تا با یک کار علمی دانش‌آموزان را تحت آموزش قرار دهیم.

وی با بیان اینکه نتیجه کار علمی فعالیت صورت گرفته را منتشر خواهیم کرد، افزود: این موضوع چهارچوب نظام‌مند و علمی دارد، دانش‌آموزان نمونه‌گیری شده‌اند و در قالب برنامه‌های ما آموزش داده‌شده‌اند و با پیش‌آزمون و پس‌آزمون سنجیده می‌شوند.

 

همچنین معاون حفاظت و بهره‌برداری منابع آب استان هرمزگان با بیان اینکه شرکت سهامی آب منطقه‌ای جز معدود شرکت‌هایی است که بدنه‌اش بیش از ۷۰ درصد کارشناس ارشد و دکترا هستند، تصریح کرد: این بدنه نمی‌توانست برای انتقال اطلاعات منتقل شود و نیاز به حلقه دیگری نیز چون جهاد دانشگاهی برای پردازش اطلاعات و اداره کل آموزش‌وپرورش برای انتقال مفاهیم بود.

وی ادامه داد: ۹۵ درصد آب مصرفی در کشاورزی، ۳ درصد شرب و بهداشت و ۲ درصد در صنعت مصرف می‌شود پس هرچه در کشاورزی بیشتر رعایت کنیم بهتر است.

وی با اشاره به اینکه در هر استان برای جلو بردن طرح تعامل بخشی، برخی دشت‌ها پایلوت تعریف شدند، بیان کرد: شمیل، میناب، رودان و جناح مسائل و مشکلاتشان بهسازی می‌شود و در صورت نتیجه خوب در این پایلوت‌ها به‌کل استان توسعه می‌یابد.

معاون حفاظت و بهره‌برداری منابع آب استان هرمزگان با بیان اینکه برای نمایندگان کشاورزان و صنوف جلساتی آموزشی از طریق طرح داناب برگزار می‌شود، عنوان کرد: کاش به‌جای انرژی که روی سوخت گذاشته می‌شود بر روی آب گذاشته می‌شد چون سوخت جایگزین دارد اما آب هیچ جایگزینی ندارد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز