1400 میلیارد تومان گردش مالی شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان/ رونمایی از سه محصول دانشبنیان/ماژیک پلاک نویسی گوش دام با همت متخصصان اصفهانی ساخته و تولید شد
در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان تا کنون، ۵۰۰ شغل ایجاد شده و ۱۴۰۰ میلیارد تومان گردش مالی این شهرک بوده است.
به گزارش ایلنا از اصفهان، در پنجمین روز از هفته دولت با حضور استاندار اصفهان از سه محصول دانشبنیان، بازرسی X-Ray چمدانی، سیستم برش لیزر با قابلیت برش و حکاکی نقره و مس و صنایع تبلیغات و جواهر سازی و سیستم پردازش گندلههای فولاد در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان رونمایی شد.
عباس رضایی با حضور در شهرک علمی تحقیقاتی استان، ضمن تبریک هفته دولت و گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان رجایی و باهنر اظهار داشت: توجه به شرکت های دانش بنیان اصلی ترین اولویت مدیریت استان است چراکه کاروان علم به سرعت در حال پیشرفت است.
وی ادامه داد: ۱۶۷ واحدعلمی و تحقیقاتی نیز در شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان در سال گذشته پذیرش شده است و این نشان از رشد دانش های کابردی در استان است.
استاندار اصفهان عنوان کرد: در این شهرک علمی تا کنون، ۵۰۰ شغل ایجاد شده و ۱۴۰۰ میلیارد تومان گردش مالی داشته است به همین دلیل در صادرات هم می تواند موفق باشد، چراکه بیش از ۲۶۰ محصول در این شرکت ها تجاری سازی شده است.
محصول دیگری که در این مراسم مورد توجه قرار گرفت ماژیک مخصوص پلاک نویسی گوش دام بود که با همت متخصصان اصفهانی در شهرک علمی تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان ساخته شده است.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان هرمس در این باره به ایلنا گفت: این محصول در سال 1397 با توجه به بررسیهای میدانی و تقاضای صنعت دام کشور در دستور کار قرار گرفت که با کمک متخصصان اصفهانی شاغل در این شرکت دانشبنیان توانستیم، بعد از گذشت 3 ماه کار تحقیقاتی و پژوهشی طاقتفرسا فرمولاسیونی بهمراتب بهتر از نمونه خارجی دست پیدا کنیم و با تولید این محصول کشور را در این حوزه خودکفا نماییم.
مهدی حمصیان اتفاق در خصوص تاریخچه شرکت دانشبنیان رایان زیستفناوری هرمس اظهار کرد: این شرکت در سال 1396 با همکاری تعدادی از متخصصین در حوزههای مختلف بیوانفورماتیک، بیوتکنولوژی، هوش مصنوعی در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شروع به فعالیت کرد.
وی با بیان اینکه هر یک از متخصصین این شرکت دانشبنیان در دانشگاههای مطرح جهان در سطوح عالی علمی موفق به اخذ مدارج عالی شده اند، افزود: از مأموریتهای اصلی این شرکت تشکیل گروه علمی توانمند در ایران، ایجاد اشتغال، انجام کارهای پژوهشی و تحقیقاتی، بینیاز کردن کشور از برخی محصولات وارداتی که با دانش بومی میتوان آنها را در داخل تولید کرد و... بود که در اندک زمان کوتاهی این امر محقق شد.
مدیرعامل شرکت دانشبنیان رایان زیست فناوری هرمس با بیان اینکه دپارتمانهای شرکت عبارتاند از؛ دپارتمان بیوانفورماتیک، دپارتمان بیوتکنولوژی، دپارتمان هوش مصنوعی است خاطرنشان ساخت: از اهداف مهم این شرکت دانشبنیان که بهعنوان محوریت فعالیتهای آن در نظر گرفتهشده، تولید علم و تبدیل آن به ثروت است. که تاکنون در این زمینه بهخوبی عمل نموده و توانسته است با تولید محصولاتی در حوزه بیوتکنولوژی به این مهم دست یابد.
حمصیان اتفاق از استقرار بخش تحقیق و توسعه شرکت دانشبنیان هرمس در شهرک علمی تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان خبر داد و گفت: از مواردی که این شرکت بهطور ویژهای به آن چشم دوخته است، بحث بهرهمندی از علوم هوش مصنوعی میباشد.
وی ادامه داد: از ابتدای تأسیس شرکت دانشبنیان رایان زیستفناوری هرمس تاکنون 14 پروژه دانشمحور مراحل تحقیق و پژوهش خود را طی کرده و هماکنون به مرحله تجاریسازی رسیدهاند.