خبرگزاری کار ایران

ایلنا از گلستان گزارش می دهد؛

شهرگرگان هنوز در زیرساخت های گردشگری با کمبود مواجه است

شهرگرگان هنوز در زیرساخت های گردشگری با کمبود مواجه است
کد خبر : ۱۵۴۴۳۵۸

سالانه گردشگران زیادی از سراسر کشور به استان سفر می کنند

سالانه گردشگران زیادی از سراسر کشور به گلستان سفر می کنند ولی هنوز در استان زیر ساخت های که بتواند مسافران را حداقل ۴۸ ساعت نگاه دارد ایجاد نشده است‌‌.باید در شهر گرگان زیر ساخت های مناسب گردشگری ایجاد شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از گرگان، استان گلستان در شمال ایران واقع شده است و به عنوان یک استان گردشگری و کشاورزی در کشور شناخته شده است. ولی متاسفانه در گلستان هنوز زیر ساخت های مناسبی در زمینه گردشگری ایجاد نشده است.

برخی از جاده هایی که به مسیرهای گردشگری منتهی می شود استاندارد نیست که یک نمونه آن گورستان خالد نبی است که جاده ای بسیار نامناسب دارد. بارها در مسیرهای گردشگری استان تصادف های وحشتناک منجر به فوت رخ داده است.

وضعیت گردشگری شهر گرگان شرایط مناسبی ندارد و گرگان با اینکه مرکز استان است هنوز در بحث گردشگری امکانات مناسبی ندارد. هر ساله مسئولان همایش و جلساتی را برای توسعه گردشگری در گرگان برگزار می کنند ولی تاکنون خروجی خاصی نداشته است.

یک چهارم جمعیت استان در شهر گرگان و حومه زندگی می کنند و قطعا توسعه گردشگری در گلستان و مخصوصا در شهر گرگان می‌تواند تأثیرات اقتصادی مثبتی به همراه داشته باشد.

هنوز در شهر گرگان زیرساخت‌ کافی برای ماندگاری مسافران وجود ندارد و مسئولان می‌توانند با ایجاد زیر ساخت گردشگری به بهبود وضعیت درآمدی و اقتصادی مردم کمک کنند. بارها کارشناسان گردشگری گفته اند باید یک چشم انداز واحد برای گردشگری وجود داشته باشد که تاکنون چنین اتفاقی نیفتاده است.

جنگل ناهارخوران، پارک جنگلی النگدره،تپه هزارپیچ، تپه قلعه خندان، بافت قدیم گرگان، بازار نعلبندان، مسجد جامع گرگان، موزهٔ باستان‌شناسی گرگان، کاخ‌موزهٔ گرگان، موزهٔ صنایع دستی گرگان و ... از جمله مناطق گردشگری گرگان هستند‌.

بسیاری از جوانان در استان بیکار هستند و مسئولان مرتبط می توانند از ظرفیت های گردشگری برای اشتغال استفاده کنند. مسئولان باید جلسات تکراری و بی نتیجه را کنار بگذارند و واقعا اقدمات عملی برای رشد گردشگری در گرگان به کار بگیرند.

سید محمدرضا سیدالنگی شهردار گرگان اظهار کرد: توسعه گردشگری به عنوان عامل کلیدی در رشد اقتصادی و اجتماعی شهرها محسوب می‌شود. جاذبه‌های طبیعی و تاریخی پرشمار در شهر گرگان وجود دارد ولی متاسفانه کمبودهایی که در حوزه‌های زیرساختی وجود دارد که شهرداری گرگان تلاش کرده است تا با ایجاد برخی زیرساخت‌ها این خلاها را کاهش دهد.

وی افزود: تلاش کرده‌ایم تا با اقداماتی از جمله ایجاد دهکده گردشگری هزار پیچ گرگان، ساماندهی تپه تاریخی قلعه خندان، احیای بخش‌هایی از بافت تاریخی این شهر، تملک برخی خانه‌های تاریخی و بازسازی آنها و ... به جذب گردشگر و سرمایه‌گذار در این بخش کمک کنیم.

وی گفت: طراحی و به فراخوان گذاشتن تعدادی از طرح‌ها در حوزه‌های پذیرایی و اقامتی از جمله هتل ناهارخوران از دیگر اقداماتی است که با هدف توسعه زیرساخت‌های بخش گردشگری در دستور کار قرار دارد.

سیدالنگی با اشاره به برخی اقدامات انجام شده در بافت تاریخی شهر گرگان بیان کرد: بافت تاریخی این شهر که از ارزشمندترین و منحصر به فردترین بافت‌های تاریخی در کشور محسوب می‌شود و به عنوان قدیمی‌ترین بافت تاریخی ثبت شده را هم داراست، در گذر زمان با برخی کمبودها و چالش‌ها مواجه شده است که مدیریت شهری گرگان با درک صحیح از ارزش این بافت و آثار آن در توسعه اجتماعی، فرهنگی و حتی اقتصادی و گردشگری، برنامه احیای آن را در دستور کار قرار داده است.

وی اضافه کرد: در دوره پنجم مدیریت شهری، گذر اول این بافت جداره سازی و کف سازی شد و در دوره ششم نیز گذر دوم شامل محدوده آفتاب 15 تا درب نو با اختصاص اعتباری بالغ بر 30 میلیارد تومان مرمت و احیا می‌شود.

شهردار گرگان به تلاش‌های مدیریت شهری برای تکمیل فاز نخست شهربازی هزارپیچ گرگان هم اشاره کرد و گفت: تا کنون بیش از 200 میلیارد تومان در این پروژه هزینه شده است و تکمیل فاز نخست آن تا پایان امسال انجام خواهد شد. اقدام مهم دیگر ساماندهی تپه تاریخی قلعه خندان است که سال گذشته بخشی از اقدامات در این مکان انجام شد و امسال نیز 15 میلیاردتومان برای ادامه اقدامات ساماندهی این مکان تاریخی اختصاص داده شده است.

وی همچنین به مدیریت پارک‌های جنگلی ناهارخوران و النگدره نیز به عنوان جاذبه‌های طبیعی و تفریحی در این شهر اشاره کرد و گفت: برای مدیریت بهتر این پارک‌ها، مدیریت مجزایی در نظر گرفته شده تا امکانات و خدمات‌رسانی در این مناطق به شهروندان و مسافران ارتقا پیدا کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز