رئیس اداره بهزیستی آبیک خبر داد:
راهاندازی سامانه "تصمیم" در آبیک/ تزریق 22 میلیارد ریال اعتبار اشتغال/ رفع مشکل ساخت 3 واحد مسکن پس از 10 سال
رئیس اداره بهزیستی شهرستان آبیک از راهاندازی سامانه الکترونیکی "تصمیم" در هفته بهزیستی در این شهرستان خبر داد و گفت: هشت واحد مسکونی به خانوارهای دارای یک و دو معلول واگذار میشود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از قزوین، یوسف کازانی صبح امروز در نشست خبری اعضای شورای رسانه و فعالان مجازی شهرستان آبیک به مناسبت فرا رسیدن هفته بهزیستی(22-28 تیر ماه) اظهار کرد: سامانه الکترونیکی تصمیم به منظور اجرای طرح کنترل و کاهش طلاق در شهرستان آبیک، راهاندازی و با دو نیرو آغاز به کار خواهد کرد که زوجین متقاضی طلاق، مستقیما از دفاتر قضایی به اداره بهزیستی و سپس به سامانه تصمیم ارجاع داده میشوند که پس از ارزیابی اولیه، به مراکز مشاوره ارجاع داده میشوند.
وی از افتتاح یک گروه همیار زنان سرپرست خانوار در شهرستان آبیک خبر داد و افزود: در این گروه که در زمینه سفالگری فعالیت دارد، برای پنج نفر اشتغال ایجاد شده و 30 میلیون تومان هم وام بلاعوض پرداخت شده است.
افتتاح مرکز مشاوره سطح دو
رئیس اداره بهزیستی شهرستان آبیک همچنین به افتتاح مرکز مشاوره سطح دو و همچنین افتتاح هشت واحد مسکونی ویژه خانوارها دارای تک معلولی و دو معلولی در هفته بهزیستی اشاره و ادامه داد: این واحدهای مسکونی شامل یک واحد مسکومی تکمعلولی در روستای قرهقباد و هفت واحد مسکونی در شهر آبیک که 218 میلیون تومان وام بلاعوض پرداخت شده است.
کازانی به راکد بودن ساخت سه واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش بهزیستی شهرستان آبیک در روستای قشلاق به مدت 10 سال خبر داد و اضافه کرد: زمین این واحدها از سوی یک فرد خیّر اهدا شده بود که عنوان شده بود معارض دارد اما مشخص شد زمین متعلق به آستان قدس است که مشکل با همت امام جمعه شهرستان آبیک و مساعدت فرماندار شهرستان آبیک و مدیرکل آستان قدس مشکل حل شده است.
وی خاطرنشان کرد: طی انعقاد قراردادی 20 ساله با آستان قدس مبلغ 950 هزار تومان واریز شده و حق ساخت و ساز داده شده در حالی که سه واحد مسکونی روستای قشلاق در مرحله نازککاری قرار دارد و پس از جذب اعتبارات عمرانی ساخت آنها به اتمام میرسدو به صورت اجارهای در اختیار نیازمندان تحت پوشش بهزیستی ساکن همین روستا قرار داده میشود.
این مسئول به پذیرش یک هزار و 391 نفر به تیم سایر اورژانس اجتماعی در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: با خط تلفن 123، 952 نفر تماس گرفتهاند و 255 نفر هم در زمینه مداخله تیم اورژانس اجتماعی پذیرش شدهاند و برای آنها پرونده مداخله تشکیل شده است.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان آبیک به کودکآزاری، سالمندآزاری، والدآزاری، همسرآزاری و معلولآزاری اشاره کرد وافزود: بیشترین مورد اطلاع داده شده به اورژانس اجتماعی شهرستان آبیک، کودکآزاری بوده که علت این مهم فقر فرهنگی، اعتیاد در خانواده، اختلال در شخصیت والدین، اختلافات خانوادگی، تعاملات اجتماعی ضعیف والدین و غیره بوده است.
مردم خشونت خانگی را به 123 اطلاع دهند
کازانی ادامه داد: از مردم شهرستان آبیک درخواست میشود هر گونه خشونت خانوادگی اعم از کودکآزاری، کودکآزاری، سالمندآزاری، والدآزاری، همسرآزاری و معلولآزاری و دیگر موراد را با 123 شهرستان آبیک اطلاع دهند این در حالی است که فرد تماسگیرنده بدون معرفی خود میتواند تماس بگیرد و حتی اطلاعات افراد محرمانه باقی میماند.
وی مطرح کرد: با توجه به برگزاری کارگاهها و کلاسهای آموزشی مهارتهای زندگی توسط اداره بهزیستی شهرستان آبیک به صورت رایگان، والدین میتوانند در این برنامهها شرکت کنند.
کازانی اضافه کرد: امسال 22 میلیارد ریال اعتبار اشتغال به اداره بهزیستی شهرستان آبیک تزریق شده که سقف پرداخت آن تا 500 میلیون ریال است.
وی خاطرنشان کرد: در سامانه کارآ هم ثبتنام از متقاضیان روستایی صورت گرفته که هشت نفر هم تایید شدهاند.
1700 معلول زیر پوشش بهزستی قرار دارند
رئیس اداره بهزیستی شهرستان آبیک بیان کرد: در حوزه توانبخشی، یک هزار و 700 معلول یک تا پنج معلولی شهری و روستایی شهرستان آبیک زیر پوشش اداره بهزیستی قرار دارند.
کازانی افزود: در حال حاضر یک هزار و 842 مستمریبگیر زیر پوشش اداره بهزیستی قرار دارند و 110 نفر هم پشت نوبت مستمریبگیری قرار دارند.
وی یاداور شد: در سیلابی که بهار امسال در شهرستان آبیک به وقوع پیوست، 102 میلیون تومان برای تعمیرات جزئی واحدهای مسکونی به حساب 102 مددجوی زیر پوشش اداره بهزیستی شهرستان آبیک واریز شد.