در جلسه کارگروه امنیت و سلامت غذا مطرح شد؛
تهران به الگوی سلامت غذایی برای سایر استانها تبدیل میشود
استاندار تهران گفت: درصدد هستیم کارگروه سلامت و امنیت غذایی را در ابعاد مختلف تداوم بخشیم و تهران را به الگویی برای سایر استانها تبدیل کنیم.
به گزارش ایلنا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه کارگروه امنیت و سلامت غذا افزود: نظام سلامت چهل سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی اقدامات ارزشمندی را جهت حفظ، تأمین و سلامت جامعه ایفا کرده است.
وی گفت: اینکه ۲۵ درصد نظام سلامت مربوط به وزارت بهداشت و ۷۵ درصد خارج از این وزارتخانه است، کاملاً درست است چرا که اگر بیماریهای غیرواگیردار محاسبه شود به اقدامات سیاسی حکومت برمیگردد.
استاندار تهران با بیان اینکه سلامت یک انتخاب سیاسی است، افزود: حکمرانی خوب میتواند شرایطی فراهم کند تا بتوانیم نسبت به کنترل بیماریهای غیرواگیردار بهتر عمل کنیم، اگر کمتحرکی، چاقی، تغییر سبک زندگی و افزایش بیماریهای غیرواگیر وجود دارد میتوان سیاستهای درستی برای کنترل و پیشگیری آن اعمال کرد.
وی با بیان اینکه آگاهی و مشارکت جامعه اهمیّت بسیار و نقش استراتژیکی در بحث سلامت دارد، گفت: بنابر این سیاستگذاری از ما و آگاهیبخشی از جانب شما (سه دانشگاه مهّم علوم پزشکی تهران، ایران و شهیدبهشتی در استان تهران) است ضمن اینکه در اجرا و نظارت قاطعانه عمل میکنیم.
محسنی بند پی افزود: ما پای کار هستیم و همچنین از ظرفیت شبکه استانی نیز برای ارتقا سلامت استفاده میکنیم که اگر خانههای بهداشت در روستا و در حاشیه شهرها نیز ایجاد میشد قطعاً وضعیت بهتر از شرایط کنونی بود.
وی گفت: درصدد هستیم کارگروه سلامت و امنیت غذایی را در ابعاد مختلف تداوم بخشیم و تهران را به الگویی برای سایر استانها تبدیل کنیم ضمن اینکه از ظرفیت امدادگران هلال احمر نیز میتوان استفاده کرد.
استاندار تهران افزود: متهم اصلی فشار خون نمک است بنابراین باید طرحی ارائه شود تا نانوایان استان به سمت کاهش مصرف نمک حرکت کنند که در مرحله اجرا اتحادیه نانوایان را پای کار خواهیم آورد تا این کار اجرایی شود.