فوق تخصص بیماریهای گوارش مطرح کرد:
عوامل اصلی ابتلا به سرطان/ ۳ ماده غذایی خطرناک را بشناسید
فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد با اشاره به اینکه مصرف میوه و سبزیجات در پیشگیری از ابتلا به سرطانهای گوارش بسیار موثر است، گفت: چاقی عدم تحرک استرس و مصرف مواد غذایی ناسالم از عوامل دخیل در بروز سرطان است.
به گزارش ایلنا، دکتر حسن طاهری، فوق تخصص بیماریهای گوارش کبد در آستانه برگزاری هفته سلامت گوارش اظهار داشت: سرطان زمانی که به وقوع میپیوندد همچون زلزله ای به شمار میرود که همه بنیان های خانواده را در هم در مینوردد و بار فکری و اقتصادی زیادی را برای خانواده به همراه دارد.
وی با اشاره به اینکه سرطان به طور کلی علاج خاصی ندارد، گفت: البته اگر سرطان در مرحله ابتدایی شناسایی شود درمان آن مشکل و پیچیده نخواهد بود و میتوان راحت تر با این بیماری مقابله کرد.
این فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد در ارتباط با بهترین راههای پیشگیری از سرطان گفت: چاقی یکی از عواملی است که شانس ابتلا به انواع سرطانها را بیشتر میکند و بنابر این جوامع ماشینی امروز بیشتر از سایر جوامع درگیر سرطان شدهاند.
طاهری گفت: عدم تحرک، استرس، سبک غذایی ناسالم نیز از دیگر عوامل ابتلا به سرطان به شمار میرود بنابراین با فعالیت فیزیکی و استفاده از مواد غذایی سالم می توان ریسک ابتلا به این بیماری را کاهش داد.
وی در ارتباط با مصرف مواد غذای سالم گفت: نمک، قند و چربی در مواد غذایی در صورتی که زیاد استفاده شود، شانس سرطان و ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی را مضاعف میکند این در حالی است که مصرف مواد غذایی حاوی فیبر همچون سبزیجات و میوهها در پیشگیری از سرطان موثر است.