خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح شد:

اعتراض مردم پلدختر نسبت به تعیین حریم جدید رودخانه کشکان/ ضرورت اقدام سریع در بازسازی دیواره ساحلی/ پیشنهاد اسکان موقت سیل زدگان در مدارس

اعتراض مردم پلدختر نسبت به تعیین حریم جدید رودخانه کشکان/ ضرورت اقدام سریع در بازسازی دیواره ساحلی/ پیشنهاد اسکان موقت سیل زدگان در مدارس
کد خبر : ۷۵۸۶۹۸

رئیس شورای شهر پلدختر گفت: مردم این شهرستان نسبت به وسعت حریم رودخانه کشکان از سوی اداره امور آب بعد از سیل معترض هستند.

افشار پیری در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا گفت: در شهرستان پلدختر بعد از سیل ویرانگر 12 فروردین تاکنون تنها گل‌ولای از ظاهر و سطح شهر و خانه‌ها پاکسازی شده و شست و شوی خیابان‌ها هنوز انجام نشده و همکاری ارگان‌های مختلف با شهرداری در این زمینه بسیار ضعیف است.

پیری با اشاره به شست و شوی خیابان‌ها در سطح این شهرستان افزود: مسئولان بالادست در مورد ارسال تجهیزات و خودروهای سنگین جهت شستن خیابان‌ها به ما قول هایی داده‌اند ولی در عمل هیچ اقدامی صورت نگرفته است.

وی ادامه داد: بعد از حادثه سیل، خودروهای مکانیکی از شهرستان های بروجرد، الیگودرز، الشتر، همدان و ملایر جهت لایروبی گل‌ولای به شهرستان پلدختر اعزام شد که بعد از پاکسازی به شهرستان‌های خود بازگشتند.

رئیس شورای شهر پلدختر عنوان کرد: شهرداری این شهرستان تنها 5 خودروی سنگین دارد که متاسفانه 2 تای آنها نیز مشکل فنی داشته که این تعداد خودرو جوابگوی شهرستان سیل زده پلدختر نیست و در این خصوص با نماینده مردم شهرستان پلدختر در شورای اسلامی و استاندار صحبت کردیم که امیدواریم برای این مشکل حاد هرچه سریع تر چاره‌ای بیندیشند.

پیری تصریح کرد: با توجه به فرا رسیدن گرمای هوا و گردوغبار که بر اثر خاک به جا مانده از سیل ایجاد می شود، سلامتی مردم این منطقه در خطر است و باید هرچه سریع‌تر نسبت به پاکسازی معابر و خیابان‌های سطح شهر اقدام شود.

وی در ادامه به جابه‌جایی و اسکان جدید افرادی که در چادر زندگی می‌کنند اشاره کرد و گفت: در جلسه شورای شهر به فرماندار و عضو شورای آموزش و پرورش پیشنهاد داده‌ایم مدارسی که در این شهرستان بعد از سیل دچار آسیب نشده‌اند را با امکاناتی که قبلا در ایام نوروز در اختیار مسافران نوروزی گذاشته می‌شد هم اکنون با همان تجهیزات اولیه از جمله فرش و یخچال و اجاق گاز و... در اختیار سیل‌زدگانی که در چادر زندگی می‌کنند ، قرار گیرد که مسئولان از این پیشنهاد استقبال کردند و امیدواریم این تصمیم هر چه سریع‌تر عملی شود.

پیری در مورد اسکان سیل زدگان کوی سازمانی‌های پلدختر گفت: این افراد در کنار خانه‌های تخریبی‌شان چادر زده‌اند که برای شست‌وشوی خیابان‌ها و ساخت و سازهایی که قرار است در این منطقه صورت گیرد، مردم با مشکل روبرو می شوند و از این لحاظ سالن ورزشی این شهرستان را جهت اسکان آنها در نظر گرفته‌ایم.

وی با اشاره به وضعیت لایروبی کانال‌های سرپوشیده شهرستان پلدختر بعد از سیل گفت: کانال سرپوشیده که از مسیر خیابان هفت تیر به منطقه ولاب در جریان است با انعقاد قرار داد پیمانی با حدود 150 کارگر در حال لایروبی است و شهرداری نیز جهت پرداخت دستمزد این کارگران قول مساعد داده است. برای پاکسازی کانال های کوی سازمانی ها نیز در شرف انعقاد قراداد مشابه خیابان هفت تیر هستیم که هرچه زودتر انجام شود چرا که با هر بارندگی شدید تمام این آب به داخل منازل مردم سرریز خواهد شد.

وی در خصوص مشکلات تخریب دیواره 3500 متری ساحلی پلدختر نیز گفت: برای این پروژه هزینه هنگفتی لازم است ولی جهت احداث آن مسئولان قول مساعد داده‌اند و فعلا دست نگه داشته‌اند که حریم رودخانه مشخص شود.

پیری ادامه داد: تعیین حریم رودخانه این شهرستان و وسعت حریم تعیین شده از سوی اداره امور آب تاکنون مورد اعتراض بسیاری از مردم منطقه قرار گرفته چرا که با مشخص شدن این حریم بسیاری از خانه های مردم باید تخریب شود و حریم در طول مسیر رودخانه تغییر کرده است . با این شرایط به طور مثال در کوی سازمانی‌ها باید 3 الی 4 کوچه به طور کامل و منطقه ساحلی شرقی تا کنار مسجد جامع باید کاملا خانه ها تخریب شوند. هنوز به طور صدرصد این حریم مشخص نشده ولی افرادی که از طریق فضای مجازی از این موضوع آگاه شده‌اند مدام به شهرداری مراجعه کرده و به شدت نسبت به این موضوع معترض هستند.

وی گفت: هرچه سریع‌تر باید مسئولان چاره ای برای دیواره ساحلی شهر بیندیشند چرا که چند ماه دیگه با آغاز بارندگی ها آب به راحتی وارد شهر خواهد شد. مردم مدام به شورای شهر مراجعه می کنند و نسبت به ساخت دیواره ساحلی ابراز نگرانی کرده و می گویند چرا مسئولان نسبت به ساخت دیواره ساحلی اقدامی نمی‌کنند و در این خصوص چرا اقدام فوری انجام نمی دهند.

رئیس شورای شهر پلدختر گفت: دولت اگر شده با انعقاد قرار داد با چند پیمانکار باید اقدام فوری در ساخت دیواره ساحلی داشته باشد چرا که مردم توان بحران و سیل دیگری را ندارند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز