معاون عمران شهری شهرداری اصفهان خبرداد:
اختصاص دو هزار و 870 میلیارد تومان برای پروژههای عمرانی سال 98
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه چهار هزار و صد میلیارد تومان بودجه شهرداری اصفهان در سال 98 است، گفت: دو هزار و 870 مورد آن عمرانی است که بخش اعظم این بودجه به پروژه قطار شهری اختصاص می یابد.
به گزارش ایلنا از اصفهان، ایرج مظفر ظهر امروز در نشست خبری خود با خبرنگاران اظهار کرد: معاونت عمران متولی انتخاب پیمانکار و نظارت بر حسن انجام پروژه ها در سطح شهر است که 110 نفر پرسنل این امر را انجام می دهند.
وی ادامه داد: سعی کردیم متخصصانی را نیز برای پروژههای بزرگ که نیاز به مشاوره های خاص دارند را به کار بگیریم.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با بیان اینکه بودجه شهرداری اصفهان در سال 98 چهارهزار و صد میلیارد تومان است، گفت: دو هزار و 870 مورد آن عمرانی است که بخش اعظم این بودجه به پروژه قطار شهری اختصاص مییابد در حالی که در سال 97، 771 میلیارد تومان بودجه برای این پروژه صرف شده است.
وی افزود: سه برار بودجه 97 در سال 98 برای حلقه حفاظتی شهر اصفهان به خصوص در شمال شرق در یک دوره سه ساله در نظر گرفته شده است. این حلقه 78 کیلومتر طول آن بوده که کلیومتر صفرآن در کارخانه قند واقع شده و 37 کیلومتر آن در 6 شهر دیگر قرار گرفته است.
اتمام سالن های جنبی مرکز همایشها در سال آینده
مظفر با اعلام اینکه تقاطع شهید اردستانی در دست اقدام است، عنوان کرد: این پروژه 41 درصد پیشرفت داشته و به سرعت در حال انجام بوده و تقاطع منتهی به بلوار فرزانگان هم پیمانکار آن انتخاب شده و پیشرفت ده درصدی داشته است و قرار است تمام ترافیک در سه راهی بعثت و نقشینه در سه ماهه اول سال آینده حذف شود.
وی اضافه کرد: در سال گذشته مرکز همایش های بین المللی 41 میلیارد و 500 میلیون تومان برای آن پیش بینی شد و قرار است سالن های جنبی آن در سال آینده به پایان برسد. هرچند انجام کار در شرایط فعلی بسیار سخت و دشوار است چراکه در مواردی بوده که هزینه ها پرداخت شده اما چون اجناس خارجی بوده به ما نپرداخته اند.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان با تاکید بر اینکه ما تنها متولی بودجه خالص عمرانی هستیم، یادآور شد: 68 درصد پروژه های ادامه دار در داخل پروژه قطار شهری قرار گرفته که هر ساله باید برای آن بودجه در نظر بگیریم البته نیمی از بودجه های ما بودجه های تملک و نگهداری است.
وی ادامه داد: کل پروژه های فعال عمرانی، 245 قرارداد با مبلغی بالغ بر 245 میلیارد تومان است که شامل پروژههای پیادهروسازی، فضای سبز و پارکها و چند پروژه نیز در میدان امام علی(ع) در حال انجام است.
محاسن پیاده راه سازی چهارباغ بیشتر از معایب آن است
مظفر با بیان اینکه پارکینگ زیر خیابان اردیبهشت و پیاده راه سازی چهارباغ از جمله پروژه هایی بود که در سال جاری انجام شد، تصریح کرد: البته در مورد چهارباغ صاحب نظران مختلف دیدگاه های مختلفی داشتند که انجام آن شجاعت زیای را داشت اما فکر می کنم محاسن آن بیشتر از معایب اش خواهد بود.
وی افزود: پارکی با تم فرهنگی و هنری و تفریحی در پردیس هنر آبشار انجام شد که محل هایی برای خدمات تجاری و اداری در آن وجود دارد و آبنما و آبشارهای زیبایی دارد که با توجه به بازگشایی زاینده رود در نوروز 98 می تواند پتانسیل گردشگری خوبی محسوب شود.
معاون عمران شهری شهرداری اصفهان اظهار کرد: اسکلت گلستان شهدا نیز انجام شده و با توجه به توافقاتی که صورت گرفته دو سالن فعلی آن در سال آینده نازک کاری خواهد شد. بر روی 12 ورودی شهر اصفهان مطالعات لازم انجام شده البته باید با اداره راه و شهرسازی نیز هماهنگی هایی انجام شود تا در مرحله اول ورودی تشریفات اصفهان اجرایی شود، ورودی کارخانه قند نیز طراحی شده است.
تعدیل های سازمان عمران ربطی به شهرداری ندارد
وی اضافه کرد: سازمان عمران دقیقا مثل یک پیمانکار برای شهرداری اصفهان عمل می کند و مثل بازوی اجرایی است که 86 درصد از پروژه های شهری را برعهده دارد البته نیروهای این سازمان که 700 نفر بودند و 200 نفر آنها تعدیل شدند هیچ ربطی به شهرداری ندارد اما تنها حسنی که وجود دارد این است که می توان بدون تشریفات پروژه ها را به این سازمان واگذار کرد.
مظفر با اعلام ااینکه از 27 اسفند سال جاری تا پس از تعطیلات نوروزی 98 اقدامات اجرایی انجام نخواهد شد،خاطر نشان کرد: معابر اصلی و فرعی تقسیم بندی شده و لکه گیری آسفالت آن انجام می شود، بیشترین بدهی ها هم در ارتباط با پروژه های اجلاس بود که به منطقه 6 منتقل شد و مدیریت این منطقه با پیمانکاران در ارتباط و الان در وضعیت خوبی قرار دارند اما بیشترین بدهی ها مربوط به سازمان عمران است.