معصومه ابتکار مطرح کرد:
طرح ارتقا تاب آوری اجتماعی در البرز موفقیت آمیز بود
معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه طرح تاب آوری اجتماعی در البرز موفقیت آمیز بود، گفت: با توجه به رویکرد، همراهی و نگاه ویژه استاندار البرز، انتظار میرود این طرح همچنان با موفقیت اجرایی شود.
به گزارش ایلنا، معصومه ابتکار امروز در نشست دولت زنان البرز، افزود: احزاب و سازمانهای مردم نهاد نقش موثری را در این زمینه میتوانند ایفاء کنند و باید توجه بیشتر به موضوع آسیب های اجتماعی داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه خانواده مهمترین نهادی است که زندگی انسان بصورت مستقیم به آن وابسته است، گفت: استحکام خانواده به سلامت جامعه کمک می کند؛ بنابر این خانواده یک رکن غیرقابل انکار است .
وی خاطرنشان کرد: با تحولاتی که اتفاق افتاده دچار بحران های زیادی شده ایم که باید آسیب شناسی و خانواده را در برابر آنها ایمن کرد.
ابتکار ادامه داد: یکی از مهمترین آسیبها در هر جامعه و در بویژه جامعه ما مشکلات اقتصادی است که با توجه به دور جدید تحریم های ظالمانه امریکا تدابیر ویژه ای باید پیش بینی کرد.
وی افزود: دولت هم این شرایط دشوار را هرگز انکار نمی کند و تمام تلاش آن است که به مشکلات اقتصادی بپردازد. همچانکه رئیس جمهوری در جلسه اخیر بر تامین نیازهای اولیه اشتغال و معیشت مردم تاکید داشت.
وی با یادآوری اینکه یکی از تلاش های دولت این است که با وجود تحریم های سخت علیه ایران حداقل فشار به مردم وارد شود، اضافه کرد: مردم به شرایطی که برای کشور ایجاد شده، واقف هستند و یکی از موضوعاتی که دولت دنبال میکند مسایل اقتصادی و معیشت است.
ابتکار اظهار کرد: خوشبختانه در استان البرز در زمینه توان افزایی زنان برای کسب و کارها، افزایش تسهیلات روستایی برای زنان اقدامات موثری رخ داده است.
وی با عنوان اینکه فرصتهای خوبی برای زنان سرپرست خانوار در تمام برنامه های دولت پیشبینی شده که تدابیر لازم در نظر گرفته شده است، تصریح کرد: اعتیاد از دیگر مشکلاتی است که در کنار مسایل اقتصادی به خانواده آسیب وارد می سازد که در این زمینه چه در شهرها و چه در سکونتگاه های غیررسمی بصورت ویژه توجه شده است و با توجه به شرایط خاص البرز و مهاجر پذیری آن این مهم در شورای اجتماعی کشور مدنظر قرار گرفته است.
معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری در ادامه افزود: در کنار این معضلات یکی از مسائلی که خانواده را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد و حاصل پژوهشهای جهانی و ملی بوده اختلال ارتباطی در خانوادهها است.
وی یادآورشد: اختلال ارتباطی خانواده را متزلزل میسازد و با مطالعات جامعه شناسی این مهم را در تمام استان های کشور مورد توجه قرار داده ایم .
ابتکار گفت: سوء تفاهم، عدم توانایی در درست شنیدن ، خشونت که کودک آزاری را نیز به همراه دارد از جمله مسائلی است که باید در این زمینه مدنظر قرار داد.
وی با اشاره به اینکه امروز استفاده صحیح از اینترنت با هدف کاهش آسیبهای ناشی از آن هرچه بیشتر باید مد نظر قرار گیرد، اظهار داشت: با گستره تکنولوژیهای روز از جمله موبایل که نمیتوان نقش آن را در زندگی کاری و اجتماعی نادیده گرفت، عدم استفاده صحیح از این تکنولوژی روز آسیب های قابل توجهی را وارد می سازد.