ناصر نبیزاده:
باید از همه ابزارها در ارتقای فرهنگ و هنر استان استفاده شود
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی گفت: طرحهای کارشناسی شده و موثر که منجر به ارتقای جایگاه فرهنگ و هنر استان شود، حمایت میشود.
به گزارش ایلنا، ناصر نبیزاده در نشست شورای هماهنگی و برنامهریزی ادارات شهرستانهای تابعه با تاکید بر اینکه جنس کار فرهنگ بسیار متفاوت با دیگر حوزههاست، از ترسیم سند چشمانداز چهار ساله فرهنگ و هنر استان خبر داد.
وی با بیان اینکه باید از همه ابزارها در ارتقای فرهنگ و هنر استان استفاده شود، گفت: در راستای توسعه فعالیتهای فرهنگی و هنری، دینی و قرآنی همکاری و مساعدت همه دستگاههای اجرایی لازم و ضروری است. باید ظرفیتهای جدیدی در حوزه فرهنگ و هنر استان ایجاد کنیم.
مدیرکل ارشاد خراسانجنوبی افزود: انتظار من از شهرستانهای استان این است که با تعامل و همفکری با مجموعه این اداره کل به سمت توانمندسازی بیشتر حرکت کنیم تا بستری حرفهایتر در حوزه فرهنگ و هنر در استان بوجود آید، این حاصل نخواهد شد مگر با برنامهریزی و مشورت که باید بهطور مستمر انجام گیرد.
نبیزاده بیان کرد: تهیه برنامه جامع بهمنظور پیگیری مطالبات و افزایش همکاری با سایر نهادهای دولتی به منظور افزایش برنامههای فرهنگی و اجتماعی ارزشمند است. در دوران کاری در مجموعه اداری خود باید قدر فرصت به وجود آمده در راستای خدمترسانی بیمنت به مردم را بدانیم، وظیفهشناس باشیم و به اموری که به ما واگذار شده به نحو احسن عمل کنیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با تاکید بر توجه به کلان پروژههای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: دستگاههای اجرایی وابسته به این اداره کل استان مکمل همدیگر هستند و در برگزاری باشکوه برنامههای فرهنگی و اجتماعی باید همکاریهای همهجانبه داشته باشند. شورای فرهنگ عمومی از جایگاه ویژه و حساسی برخوردار است چراکه این شورا مباحث فرهنگی کلان جامعه را رصد و بررسی میکند.
نبیزاده گفت: اصلاح فرهنگ عمومی اگر محقق نشود اهداف نظام اسلامی تحقق نخواهد یافت، پس باید صاحبنظران و اصحاب فکر و اندیشه درباره مشکلات و فرهنگهای غلط و آسیبها را در هر منطقه شناسایی و دنبال آن چارهاندیشی کنند.
وی ادامه داد: شورای فرهنگ عمومی با آن بخش از فرهنگ عامه مردم براساس قانون سر و کار دارد چراکه این شورا ناظر بر رفتار عمومی مردم است و چون نمیتواند یک نسخه واحد برای مشکلات موجود در مناطق را داشته باشد، لذا شورا باید در هر منطقه براساس اولویتها و ویژگیهای خاص همان منطقه شکل بگیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با تاکید بر تشکیل به موقع جلسات شورای فرهنگ عمومی، خواستار توجه جدی مسئولان عضو این شورا شد و گفت: شورای فرهنگ عمومی زمانی موفق است که مصوبات آن درون جامعه قابلیت اجرایی داشته باشد.
وی اظهار داشت: تمامی شوراهای فرهنگ عمومی باید دارای شورای علمی و مشورتی باشند چراکه با بارش فکری توسط صاحبنظران و صاحبان اندیشه موضوع و مشکلات استان و شهرستان بهتر رفع میشود.
در این نشست هر یک از روسای ادارات فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستانهای تابعه گزارشی از برنامهها و نیازهای فرهنگی و هنری شهرستان ها را به لحاظ زیرساختی و اعتباری بیان کردند.