تامین اعتبار برای 800 مدرسه غیر استاندارد سیستان و بلوچستان در سالجاری
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان با کمبود بیش از چهار هزار کلاس درس مواجه است.
به گزارش ایلنا، علیرضا راشکی در شورای آموزش و پرورش بیان کرد: 800 مدرسه قدیمی و غیر استاندارد نیز در استان وجود دارد که قرار است برای نوسازی آنها طی امسال و سال آینده، تامین اعتبار شود.
راشکی افزود: کلاسهای کپری شناسایی شده در استان 150 باب است که به همت خیران، همه آنها در تابستان امسال حذف و تبدیل به کلاسهای درس استاندار خواهند شد.
مدیرکل نوسازی مدارس استان در ادامه اظهار کرد: شاخص سرانه فضاهای آموزشی استان پایینترین است که فقط 32 درصد مدارس خاش تخریبی و 25 درصد نیازمند بازسازی و مقاوم سازیاند و 43 درصد شرایط بهتری دارند.
راشکی ادامه داد: توجه به کمیت و کیفیت فضاهای آموزشی مدنظر ماست و در مبحث خیرین هم به کیفیت کار نگاه داریم.
وی تاکید کرد: اگر در جایی مشکلی در کار پیمانکاران وجود دارد، موارد تخلف به ما گزارش شود، قطعا با تخلفات برخورد میکنیم.
راشکی پوشش تحصیلی دانش آموزان استان را در مقطع ابتدایی 91 و هشت دهم درصد عنوان کرد که در خاش بالای 93 درصد است و در متوسطه اول بالای 85 درصد و در خاش بالای 75 درصد و در متوسطه دوم شاخصهای پوشش تحصیلی 61.27 درصد و در خاش بالای 52 درصد است.
این مسئول ادامه داد: عدالت آموزشی مدنظر دولت است و تا افق 1404 به مناطق محروم به نیازها و کمبودها و شاخصهای تخریبی و ورزش و آزمایشگاه و غیره توجه خواهد شد.
وی همچنین گفت: طرح تحقیقاتی مدارس کپری و سنتی با هدف طراحی سازهای مناسب و جایگزین مدارس پیش ساخته در سیستان و بلوچستان در حال اجراست.
وی خاطرنشان کرد: از آنجایی که مدارس پیش ساخته یا همان مدارس کانکسی نمیتوانند جایگزین مناسبی برای مدارس کپری که با زیست و بوم منطقه سازگاری دارند باشند، مقرر شد این طرح در استان اجرا شود.
مدیرکل نوسازی مدارس استان گفت: از مجموع ۱۸ هزار و ۹۵۴ کلاس درس استان پهناور سیستان و بلوچستان، بیش از 10 هزار کلاس درس نیازمند تخریب، بازسازی و مقاومسازی است.