در بازدید از نمایشگاه کالای ایرانی مطرح شد؛
انتقاد استاندار کرمانشاه از بکارگیری نیروهای غیربومی در بازسازی مناطق زلزلهزده
استاندار کرمانشاه از بکارگیری نیروهای غیربومی در بازسازی مناطق زلزله زده انتقاد کرد.
بهگزارش ایلنا، هوشنگ بازوند در حاشیه نمایشگاه کالای ایرانی اظهارداشت: در بازدید از نمایشگاه تولیدکنندگان استان کرمانشاه از عدم خرید کالاهای تولیدی آنها توسط ارگانهای دولتی گلایه داشتند که گلایه به حقی نیز بود.
وی خطاب به مسئولان استانی تاکید کرد: چرا کالای با کیفیت تولیدی در استان به استانهای دیگر صادر میشود اما در خود استان و توسط مسئولان استانی خریداری نمیشود؟
استاندار کرمانشاه از برگزاری نشستی برای جمعبندی نهایی در خصوص خرید کالاهای تولیدی در استان توسط دستگاههای استان خبر داد و گفت: باید ارگانهای استان مکلف به خرید کالاهای تولیدی داخل استان شوند.
وی با اشاره به اینکه استان کرمانشاه یکی از قطبهای تولید سیمان در کشور است، گفت: ورود هر نوع سیمان به استان به جز سیمان رایگان بنیاد مستضعفان برای بازسازی مناطق زلزله زده، ممنوع است.
بازوند تصریح کرد: تا زمانی که ۲ کارخانه سیمان در استان وجود دارد، لزومی ندارد سیمان مورد نیاز از خارج استان خریداری شود.
وی با اشاره به نامگذاری سال ۹۷ به عنوان کالای ایرانی توسط مقام معظم رهبری تاکید کرد: ما باید به این موضوع اهتمام داشته باشیم تا تولید استان رونق بگیرد.
استاندار کرمانشاه از اشتغال ۱۱ هزار و ۲۰۰ نفر در بازسازی نقاط زلزله زده استان خبر داد و گفت: متاسفانه نیمی از این افراد غیربومی هستند.
وی بازسازی نقاط زلزله زده را فرصتی برای اشتغالزایی دانست و افزود: چرا در بیکارترین استان کشور نیمی از نیروهای شاغل در مناطق زلزله زده باید غیر بومی باشند!؟
بازوند از مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان کرمانشاه در این زمینه انتقاد کرد و افزود: بنیاد مسکن اعلام کرده اداره کار استان نیروی لازم را به آنها معرفی نکرده است و آنها مجبور به تامین نیروی لازم از خارج استان شدهاند.
استاندار کرمانشاه تاکید کرد: این مسئله باید روشن شود و مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان باید پاسخ دهد که چرا با وجود این تعداد بیکار در استان، نیروی لازم معرفی نشده است.
وی به اختصاص ۸۰۰ میلیارد تومان توسط مجلس در قالب اعتبار ارتقاء شاخصهای توسعه اقتصادی استانها اشاره کرد و گفت: سهم استان کرمانشاه از این اعتبار خیلی اندک و تنها حدود ۱۸ میلیارد تومان است.
بازوند خاطرنشان کرد: در حالی که استان کرمانشاه به عنوان بیکارترین استان کشور از این اعتبار سهم ۱۸ میلیارد تومانی دارد که استان کرمانشاه با ۹ درصد بیکاری حدود ۱۵۰ میلیارد تومان سهم دریافت کرده است.
وی از بررسی این موضوع خبر داد و گفت: قطعا با رئیس و مسئولان مربوطه در مجلس در این زمینه صحبت خواهیم کرد تا دلایل آن را متوجه شویم تا حداقل اگر اتفاقی نیفتاد و اضافه نشد، خودمان دلیل آن را متوجه شویم.
استاندار کرمانشاه گفت: از بودجه امسال کشور حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان شناور است که ما برای جذب بیشتر اعتبارات شناور باید چانهزنی و لابیگری قوی مدیران استان را شاهد باشیم.
وی افزود: سازمان برنامه و بودجه ردیفهای بانام و بینام بودجه را به دستگاهها ابلاغ کنند فعالیت مدیران در این زمینه آغاز شده و زودتر تخصیص بگیرند.
استاندار کرمانشاه بر استفاده از ظرفیت نمایندگان استان در مجلس برای این موضوع تاکید کرد و گفت: برای ردیفهای بینام که سهم استانها مشخص نیست، مدیران باید حداقل ۳ درصد این اعتبارات را جذب کنند.