فتحالله معین:
دستاوردهای دولت را دستمایه شعارهای عوامفریبانه خود کردهاند/ دولت روحانی از عوامفریبی دوری کرد
عضو شورایشهر اصفهان گفت: در دنیای امروز که پیچیدگیهای ویژه و گستردگی اطلاعات وجود دارد، جوامع انسانی برای رسیدن به رشد و توسعه، نیازمند مشارکت مردم در اداره امور کشور هستند.
به گزارش ایلنا از اصفهان، فتح ا... معین که با موضوع «انتخاب راه، نفی بیراهه» در ستاد شهرستان اصفهان روحانی سخن میگفت، با اشاره به اینکه متأسفانه نامزدهای ریاستجمهوری، دستاوردهای دولت را دستمایهای برای شعارهای عوامفریبانه خود قرار دادهاند، اظهار داشت: کسانی از حقوق شهروندی دم میزنند که در مسئولیتهای پیشین خود هیچ تلاشی برای احقاق حقوق شهروندی مردم نداشته و در عمل با آن مخالف بودهاند.
وی با تأکید بر اینکه نادیده گرفتن مردم، اولین عامل ناکارآمدی یک دولت است، ادامه داد: تعریف توسعه در سازمان ملل و ادبیات جهانی با آنچه امروز برخی کاندیدا از آن سخن میگویند، کاملاً متفاوت است؛ نامزدهای فعلی، فقط توسعه اقتصادی را در نظر میگیرند درصورتیکه توسعه، مفهومی بسیار گسترده دارد و شامل امکان دسترسی مردم به اطلاعات، عدم تبعیض در اشتغال، برابری جنسیتی و گردش آزاد اطلاعات در کشور است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب اضافه کرد: درصورتیکه روند دولت تدبیر و امید در زمینه توسعهیافتگی ادامه یابد، زندگی مردم روزبهروز بهتر خواهد شد و توسعه اقتصادی نیز میسر میشود؛ اما این در صورتی است که ما دوباره به عقب برنگردیم.
معین گفت: زمان دولت نهم و دهم، مصائبی بر این کشور گذشت که چنانچه دولتی مانند تدبیر و امید پس از آن، روی کار نمیآمد کشور قهقرایی کامل و جبران نشدنی را تجربه میکرد. دولت نهم و دهم، کشور را سالهای سال از تمدن دور کرد و با حاکم کردن نوعی ادبیات خصمانه در جامعه، بهجای نگاه به آینده به دنبال پروندهسازی برای گذشته بود.
وی عوامفریبی، علمگریزی و دوری از منطق را مهمترین ویژگیهای دولت احمدینژاد دانست و گفت: زمانی که 50 نفر از اقتصاددانان به احمدینژاد نامه نوشته و خطراتی را گوشزد کردند، او بهجای احترام به تخصصها، مواردی را در جواب گفت که در ذهن و تصور، نمیگنجید و پیامد آن تخریب روزافزون اقتصاد کشور بود.
رئیس کمیسیون اقتصاد و گردشگری شورای اسلامی شهر اصفهان اعلام کرد: در طول تاریخ ایران، هیچ دولتی بهاندازه دولت احمدینژاد درآمد نداشت اما تمامی این درآمدها با موضوعاتی مانند یارانه به باد رفت درحالیکه دولت تدبیر و امید بهجای یارانه نقدی، به یارانه تولید اهمیت داد و نتیجه آن نیز کاهش نرخ تورم بود.
وی ادامه داد: آن زمان تمامی زمینههای تعامل با جهان، کور شده بود و کسانی در دستگاه دیپلماسی ما بودند که هیچ شناختی از روابط بینالملل و ادبیات گفتمان جهانی نداشتند که همین امر منافع ملی را در معرض تهدید جدی قرار داده بود، درحالیکه در دولت روحانی، بهجای ادعای صادرات مدیریت جهانی، ادبیات گفتوگوی ما به جهانیان ابلاغ شد و در جریان مذاکرات هستهای نیز نگاه جهانیان نسبت به ایران به کلی تغییر کرد.
عضو شورای شهر اصفهان بیان داشت: سالهایی که از دست رفت، سالهای بسیار ارزشمندی بود که دنیا معطل ما نماند و این ما بودیم که عقب ماندیم. اگرچه پس از برجام نیز عدهای با پوسترها و تبلیغات شهری سعی داشتند، فضای مخدوشی را حاکم کرده و ارزش این توافق را در نظر مردم بکاهند اما به گفته حسن روحانی، این عده، کاسبان تحریم بودند که با برداشته شدن تحریمها کاسبی آنان تعطیلشده بود.
وی افزود: بهواقع اتومبیل اقتصاد ایران ته دره بود و اکنون در مسیر قرارگرفته است. زمینه رشد و توسعه فراهمشده و عقل حکم میکند که همین در کشور ادامه یابد. دولت با احترامی که برای افکار عمومی قائل است، توانست سه هزار سازمان مردمنهاد که در نوبت اخذ مجوز بودند را وارد عرصه فعالیت کند، همینطور زمینه گردش آزاد اطلاعات را فراهم کرده و از عوامفریبی دوری کرد بنابراین معتقدم تجربه این چهار سال میتواند راهگشای ادامه مسیر کشور در چهار سال آینده باشد.