خبرگزاری کار ایران

عباس سعیدی خبر داد:

تولید سالانه ٤٥ هزار تن گوشت سفید در استان‌کرمان/ دریافت نشان استاندارد حلال چهار کشتارگاه

تولید سالانه ٤٥ هزار تن گوشت سفید در استان‌کرمان/ دریافت نشان استاندارد حلال چهار کشتارگاه
کد خبر : ۴۶۰۲۷۵

مدیرکل جهاد کشاورزی استان‌کرمان گفت: میزان تولید سالانه گوشت‌سفید در استان ۴۵ هزار تن است.

به گزارش ایلنا، عباس سعیدی با بیان اینکه تعداد تشکل‌های دامی استان کرمان شامل پنج اتحادیه دامداری، ۳۲ تعاونی مرغداران و دامداران و نیز چهار شرکت خدمات مشاوره‌ای دامی است، افزود: در حال حاضر ۵۶۵ واحد مرغداری گوشتی، ۱۶ واحد کشتارگاه طیور و ۱۹ واحد کشتارگاه دام در استان کرمان فعال هستند.

وی متوسط میزان جوجه‌ریزی در استان کرمان را بطور ماهانه یک میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه عنوان کرد و اظهار کرد: در مجموع بیش از ۲۰ میلیون و ۱۶۱ هزار قطعه جوجه‌ریزی سالانه در استان انجام می شود.

مدیرکل جهاد کشاورزی استان کرمان با تصریح به اینکه زیرساخت‌های مناسبی در زمینه پرورش طیور در استان کرمان وجود دارد گفت: میزان تولید سالانه گوشت سفید در استان ۴۵ هزار تن است ضمن اینکه می‌توانیم برای صادرات به خارج از استان ظرفیت تولید را تا ۵۰ درصد افزایش دهیم.

وی درباره استانداردسازی حلال محصولات دام و طیور خاطرنشان کرد: چهار واحد از کشتارگاه‌های استان کرمان موفق به دریافت نشان استاندارد حلال شده اند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز