خبرگزاری کار ایران

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان مطرح کرد:

طرح ساماندهی کولبران باید سهم درآمد مردم مرزنشین را افزایش دهد

طرح ساماندهی کولبران باید سهم درآمد مردم مرزنشین را افزایش دهد
کد خبر : ۴۵۹۵۸۹

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: گاهی در معابر مرزی شاهد تمایلات سوداگرانه از سوی تجار در راستای سود بیشتر که ارتباطی با قشر زحمتکش کولبر ندارند هستیم بنابراین طرح ساماندهی باید به سمت و سویی برود که سهم درآمد و معیشت مردم مرزنشین افزایش یابد.

به گزارش‌خبرنگار ایلنا،علیرضا آشناگر امروز در دوازدهمین جلسه اصلی کمیسیون برنامه‌ریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز که در استانداری برگزار شد، ضمن قدردانی از فعالیت تمامی دستگاه های متولی در برخورد با قاچاق کالا افزود: همواره سعی دولت تدبیر و امید افزون بر مبارزه با قاچاق کالا فراهم کردن زمینه معیشت مردم ساکن در نواحی مرزی است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر 5 معبر موقت وجود دارد گفت: این معابر زمینه کسب و کار مردم مرزنشین نشین را فراهم کرده به گونه ایی که 15 هزار خانوار از این معابر ارتزاق می نمایند.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان با تاکید بر تغییر لفظ کولبر اظهار داشت: بازرگانان کرد صاحب حق اند و به کار بردن لفظ کولبر زیبنده این مردم زحمت کش نیست.

وی ابراز داشت: با تقویت تعاون های مرزنشین به لحاظ مالی می توان سود حاصل را میان مرز نشینان توزیع کرد.

آشناگر معابر فعلی را فعال توصیف نمود و عنوان کرد: حدود 2 تا 5 میلیارد در سال اجناس وارد کشور می شود که اکثر کالا ها قاچاق محسوب نمی شوند.

به گفته وی در صورت عملیاتی شدن طرح ساماندهی معابر موقت مرزی می توان شاهد تغییرات شگرفی در زمینه کسب‌وکار بود.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان اضافه کرد: گاهی در معابر مرزی شاهد تمایلات سوداگرانه از سوی تجار در راستای سود بیشتر که ارتباطی با قشر زحمتکش کولبر ندارند هستیم بنابراین طرح ساماندهی باید به سمت و سویی پیش برود که سهم درآمد و معیشت مردم مرزنشین افزایش یابد.

وی ادامه داد: با اجرایی شدن این طرح منطقه نیز توسعه پیدا می کند و دغدغه امنیتی برای کولبران در مرز نخواهیم داشت.

آشناگر با بیان اینکه معابر کولبری شامل مرزنشینان عمق 15 کیلومتر است گفت: در صورت دادن امتیازات دولت برای کارت مرزنشینان تا عمق 20 کیلومتر می توان تعداد روستانشینانی که در نواحی مرزی واقع شده اند را شامل شود.

وی با تاکید بر ممانعت از ورود کالاهای سلامت محور بیان داشت: اقلامی نظیر خشکبار، مرکبات و گل و گیاه که ممکن است با هدف بیوتروریسم وارد کشور شود به هیچ وجه اجازه ورود به کشور را نخواهیم داد.

معاون سیاسی امنیتی استاندار کردستان گفت: چنانچه کالا ها در کشور با کیفیت تولید شوند لزومی بر ورود برخی از کالا ها به کشور وجود ندارد با این وجود اگر کالایی وارد می شود تنها از طریق مرز رسمی با مجوز قانونی و در نظر گرفتن عوارض امکان پذیر است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز