خبرگزاری کار ایران

رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان مطرح کرد:

افزایش‌بودجه سال 96 استان گیلان نسبت به سال‌جاری/تلاش همه جانبه در جهت کاهش مشکلات مردم

افزایش‌بودجه سال 96 استان گیلان نسبت به سال‌جاری/تلاش همه جانبه در جهت کاهش مشکلات مردم
کد خبر : ۴۴۷۶۷۱

نهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان به ریاست استاندار و حضور رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان در سالن اجتماعات استانداری گیلان تشکیل شد.

به گزارش ایلنا از رشت، در نهمین جلسه شورای برنامه‌ریزی استان کیوان محمدی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان و دبیر شورا، رحلت آیت الله هاشمی رفسنجانی را به حاضران تسلیت گفت و افزود: قطعاً فقدان آیت الله هاشمی رفسنجانی برای رهبری معظم انقلاب بیش از همه دردآور بود، زیرا پایانی بود بر یک دوستی و رفاقت تقریباً شصت ساله.

محمّدی با بیان اینکه آیت‌الله هاشمی اسوه و اسطوره انقلاب و صبر و وفاداری به امام و رهبری بود ادامه داد: روح بزرگ او آنچنان عظیم و باشکوه بود که دوستان و حتی منتقدان در کنار او احساس آرامش و امید می‌کردند و مخالفانش در مقابل عظمت شخصیت هاشمی خود را کوچک می‌یافتند. به همین دلیل در واقع با فرافکنی، ناسزاگویی و تهمت، عقده‌های حقارت فرو خورده خود را التیام می‌بخشیدند. حضور کم نظیر مردم در بدرقه او به سرای باقی، بیانگر مهر تایید و تاکید بر راه اوست. امیدواریم که با اتحاد همه ملت زیر سایه رهبر معظم انقلاب با همدلی، همفکری و همگامی در راه عقلانیت و اعتدال و تحقق آرمان های بلند امام راحل گام برداریم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گیلان به توصیف بودجه پیشنهادی سال 96 پرداخت و گفت: لایحه بودجه سال 96 به صورت پیشنهادی به مجلس ارائه شده است و طرح و بحث آن بدون اطلاعات کافی و بررسی کارشناسی در مجامع و رسانه های عمومی مشکلی را حل نمی‌کند بلکه در سال پایانی دولت موجب سوءاستفاده جریانات پوپولیستی، ابهام در قشر متوسط و نگرانی در توده مردم می شود.

وی تصریح کرد: بودجه‌ریزی کشور مبتنی بر فرمول‌های پیچیده آمار و ریاضی است و ساده‌سازی آن مقدور و میسر نیست.

محمّدی در توصیف بودجه پیشنهادی 96 گفت: بودجه سال 96 در حدود 1،085،000 میلیارد تومان است که تقریبا 70 درصد آن در اختیار شرکت‌های دولتی، بانک ها و موسسات غیرانتفاعی است و 30 درصد به عنوان بودجه عمومی در ختیار دولت است.

وی خاطرنشان کرد: بودجه عمومی دولت با درآمدها و سایر منابع در حدود 350،000 میلیارد تومان است که 82 درصد هزینه‌ای (287،000 میلیارد تومان) و 18 درصد آن تملک یا عمرانی (63،000 میلیارد تومان) است. از 287،000 میلیارد تومان بودجه هزینه‌ای 96.9 درصد ملی و 3.1 درصد (یعنی 8،822 میلیارد تومان) استانی است و از 63،000 میلیارد تومان بودجه عمرانی کشور 87.2 درصد ملّی و 12.8 درصد استانی است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه استان گیلان گفت: در غایت بودجه استان‌ها معادل معادل 4.8 درصد بودجه عمومی دولت است و عموماً بحث مدیران استانی و فراز و فرودها در خصوص این سهم اندک است و درحالیکه توسعه استان‌ها بیشتر منوط به جذب بودجه از 95.2 درصد یعنی سهم عمده بودجه است و همه مدیران و نمایندگان باید به دنبال جذب آن باشند.

محمّدی در خصوص افزایش بودجه هزینه‌ای بعضی از استان‌ها گفت: این تغییرات مربوط به جذب نیروهایی است که در آزمون استخدامی سال های 90 به بعد موفق شده‌اند یا ناظران گندم، و یا خروج بازنشستگان در سال 96 از لیست حقوقی سال 95 است. فرضاً اصفهان از نیمه دوم سال 95 به جذب استخدامی‌های 90 به بعد مبادرت کرده و خراسان شمالی یا قم بعد از گیلان (ناظران برنج) به جذب نیرو (ناظران گندم) پرداخته اند. افزایش بودجه هزینه‌ای این استان‌ها موجب افزایش میانگین کشوری شده است.

وی یادآور شد: بودجه سال 96 استان گیلان نسبت به سالجاری 16.2 درصد در بخش هزینه‌ای و حدود 14 درصد در بخش تملک دارایی و عمرانی افزایش یافته است.

محمّدی در پایان از نمایندگان درخواست کرد که برای پاداش و ذخیره مرخصی بازنشستگان کشور، ردیف خاصی را پیش بینی کنند.

 معاون هماهنگی برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه گیلان و مدیران کل ورزش و جوانان، منابع طبیعی، آب و فاضلاب روستایی و آموزش و پرورش استان گزازش عملکرد دستگاه مربوطه خود را در اجرای ماده 27 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ارائه دادند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز