بستک قطب تولید گوشت سفید در بازار هرمزگان
معاون جهاد کشاورزی هرمزگان از بستک به عنوان قطب تولید گوشت سفید در این استان خبرداد.
به گزارش ایلنا، اسدالله رحمانی گفت: امسال نزدیک 500 تن مرغ سبز در بستک تولید شده است.
رحمانی افزود: افزایش واحدهای مرغداری، علت افزایش تولید است.
وی گفت: شهرستان بستک با ظرفیت تولید بیش از 2 میلیون و 300 هزار قطعه جوجه و ورود سالانه بیش از 15 هزار تن گوشت سفید به بازار ، قطب تولید گوشت سفید در هرمزگان است.
معاون جهاد کشاورزی هرمزگان گفت: در سه واحد از مرغداریهای شهرستان بستک با ظرفیت دورهای هفتاد و سه هزار قطعه ، مرغ سبز پرورش میدهند.
استفاده نکردن از آنتی بیوتیک، کاهش چربی و ضایعات، کاهش مدت دوره پرورش و کاهش هزینههای تولید از مزایای پرورش مرغ سبز است.
رحمانی افزود: گوشت سفید تولید شده علاوه بر مصرف هرمزگان ، به استان فارس هم فرستاده میشود.