حسین مرعشی در افتتاح دفتر کارگزاران سازندگی در کرمان:
پیروزی خاتمی حاصل ائتلاف جریان خط امام و کارگزاران بود
دفتر حزب کارگزاران سازندگی در کرمان با سخنرانی حسین مرعشی افتتاح شد.
به گزارش ایلنا، حسین مرعشى در مراسم افتتاح دفتر حزب کارگزاران سازندگی در کرمان گفت: تمرکز بر منافع ملى و اسلامى کشور و تمرکز بر وحدت اصلاحطلبان سراسر کشور و گسترش حزب با این دو سیاست است.احزاب ما به تنهایی مخاطبین قابل توجهى ندارند که بتوانند در عرصه سیاسى اثرگذار باشند ولى جبهه اصلاحات با مخاطب قابل توجه و رهبران شناخته شده است.
وی افزود: کارگزاران در مقطع خاصى پا به عرصه سیاست گذاشت که فضاى خاصى در کشور حاکم بود. در آن زمان به باهنر که از گردانندگان اصلى مجلس چهارم بود، گفتم که کجا در تاریخ پیدا مى شود که رئیس جمهورى با این شجاعت مسئولیت بپذیرد و گرانى را گردن بگیرد. اجازه دهید رئیس جمهور کار کند و باهنر در پاسخ به من گفت دوستان ما در کابینه هستند ولى تو و جهانگیرى و نوربخش هم در کابینه هستید و هاشمی باید تکلیفش را مشخص کند. آقاى باهنر با نگاه جناحى در آن زمان به کشور نگاه مى کرد. سالها از فوت آقاى نوربخش گذشته و هنوز اقتصاددانى مثل ایشان نداریم و دوستان در آن زمان مى گفتند که چرا نوربخش باید در دولت باشد. باهنر در آن زمان به من گفت که ما چاره اى نداریم باید پا روى آقاى هاشمى بگذاریم و بالا برویم و این موضوع باعث شد همکاران اقای هاشمی حزبى راتشکیل دهند تا فن گرایان و متخصصین امور کشور را نمایندگی کنند. اما دوستان چپ خط امامى به دلیل رنجشى که از رد صلاحیتهای مجلس چهارم داشتند، حاضر نبودند وارد عرصه سیاسى شوند.
وی افزود: آن زمان تحت عنوان کارگزاران سازندگى با پرچم ایران و شعار سازندگى وارد عرصه انتخابات شدیم و بیانیه دادیم. اما هنوز ۲۴ ساعت نگذشته بود که ۱۴۰ نماینده مجلس علیه ما بیانیه دادند. پس از اعلام موجودیت تحت عنوان کارگزاران سازندگى در یک افطارى که خدمت مقام معظم رهبرى به عنوان اعضاى هیئت دولت بودیم ایشان صلاح ندانستند که ۱۰ نفر از وزرا ادامه دهند ولی ادامه فعالیت معاونان رییس جمهور را بلامانع دانستند. در آن انتخابات کارگزاران کار خود را کرد و مجلس پنجم با رویکردى متفاوت از مجلس چهارم شکل گرفت و در حقیقت این پیروزی نسبی زمینه را برای آن پیروزی بزرگ در خرداد ۷۶ مهیا کرد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب درباره انتخابات سال ۷۶ نیز گفت: در انتخابات ریاست جمهورى ۷۶ تئورى حریف این بود که انتخابات سه وجه داشته باشد به این ترتیب که کارگزاران یک کاندیدا، مجمع روحانیون مبارز یک کاندیدا و جامعه روحانیت مبارز هم با یک کاندیدا که آقاى ناطق بود، حضور یابند و با ناطق پیروز انتخابات شوند که با ائتلاف میانه روها و چپ ها توانستیم پیروزى شیرین خرداد ۷۶ را رقم بزنیم.