توسط ستاد اجرایی فرمان امام(ره) انجام میگیرد؛
ایجاد 6 هزار فرصت شغلی در اندیمشک
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از سرمایهگذاری 14 هزار میلیارد ریالی برای محرومیتزدایی و توانمندسازی اقتصادی در شهرستان اندیمشک خبر داد.
به گزارش ایلنا، دکتر مخبر رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) ضمن اعلام این خبر، اظهار داشت: با تخصیص این میزان اعتبار و اجرای طرحهای مختلف توانمندسازی اقتصادی بیش از 6 هزار فرصت شغلی در اندیمشک ایجاد میشود.
وی عنوان کرد: برای شهرکهای صنعتی، صنایع کوچک و بخش کشاورزی با مشارکت بنیاد برکت وابسته به ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) 1000 میلیارد ریال اختصاص مییابد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) افزود: به منظور توسعه فضاهای آموزشی در مناطق روستایی اندیمشک و الوار 20 مدرسه جدید برکت احداث میشود. این در حالی است که 10 باب مسجد و پنج باب خانه عالِم نیز در مناطق مورد نیاز روستایی این شهرستان ساخته خواهد شد.
همچنین برای ارتقای سطح بهداشت و درمان، علاوه بر احداث درمانگاه مازو، یک باب کلینیک نیز در این شهرستان پس از انجام بررسی و اخذ مجوزهای لازم، با مشارکت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از سوی بنیاد برکت ساخته میشود.
دکتر مخبر در نشست با مسئولان شهرستان اندیمشک به اختصاص 20 میلیارد ریال اعتبار برای پرداخت وام قرضالحسنه 50 میلیون ریالی به مددجویان کمیته امداد امام و بهزیستی اشاره کرد و گفت: در راستای حل مشکل مسکن مددجویان زیرِ پوشش این نهادهای حمایتی ساخت 200 واحد مسکونی برای افراد بیبضاعت در برنامه قرار میگیرد.
رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در ادامه بیان داشت: در زمینه سرمایهگذاری 11200 میلیارد ریالی برای ساخت نیروگاه سیکلترکیبی 500 مگاواتی شهرستان اندیمشک در حال بررسی و برنامهریزی هستیم.
فرماندار اندیمشک نیز در این نشست گفت: اندیمشک مشکلات زیادی در بخشهای مختلف دارد که نیازمند توجه ویژه است.
جهانگیری افزود: در اندیمشک شهرکهای صنعتی مشکلات بسیاری دارند و کارخانه سیمان اندیمشک نیز 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که در صورت تکمیل و بهرهبرداری از آن صدها فرصت شغلی ایجاد خواهد شد.
وی اظهار کرد: مشکلات مربوط به اشتغال و پیامدهای ناشی از بیکاری در مناطق مختلف اندیمشک دیده میشود که رفع این مشکلات نیاز به تأمین زیرساختهای لازم دارد.
فرماندار اندیمشک گفت: در بخشهای بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، کشاورزی و برخی بخشهای دیگر، اندیمشک با مشکل مواجه است.
وی بیان کرد: بخش زیادی از این مشکلات در مناطق محروم و حاشیهای شهرستان است که با چتر حمایتی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و از طریق بنیاد برکت میتوان بسیاری از آنها را برطرف کرد.
حسنوند نماینده مردم شهرستان اندیمشک در مجلس شورای اسلامی در این نشست با اشاره به اینکه اندیمشک بیش از هزار شهید و 2500 جانباز تقدیم انقلاب کرده است،گفت: اندیمشک دروازه ورودی استان خوزستان و همجوار با چند استان دیگر است ولی محرومیت در وجود شهر خودش را نشان میدهد. لازم است برای اندیمشک بودجه ملی در نظر گرفته شود چرا که هماکنون هزینههای جاده اندیمشک- اهواز و اندیمشک- لرستان را هم از بودجهی شهرستان اندیمشک پرداخت میکنیم.
مدیرکل آموزش و پرورش شهرستان اندیمشک نیز در این نشست گفت: وضعیت آموزش و پرورش اندیمشک با 25 هزار دانشآموز، بیش از 140 آموزشگاه و 2 هزار و 150 معلم نیاز به توجه و رسیدگی بیشتری دارد.
وی افزود: در شهرستان اندیمشک حداقل 20 آموزشگاه فرسوده و تخریبی وجود دارد. همچنین بیشتر مدارس به شکل دو نوبته خدماترسانی میکنند در حالی که در سطح کشور بر یک نوبته شدن مدارس تأکید میشود. همچنین 10 مدرسهی نیمهتمام داریم که نیاز است سریعتر تکمیل و تجهیز شوند.
پس از این نشست، رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و هیأت همراه با خانواده معظم پنج شهید مدافع حرم اندیمشک دیدار و از آنها و رشادتهای شهدای گرانقدر تجلیل به عمل آوردند.