در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:
مجلس دهم عین پیروزی برجام است/ باید از تقسیمبندی جناحی در مجلس پرهیز کرد
عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان گفت: اکثریت مجلس دهم با برجام موافق هستند؛ به عبارتی عاری کردن مجلس از مخالفین برجام هدف ما بود که به آن دست یافتیم.
امیر شهلا در گفت و گو با ایلنا، اظهار کرد: نتایج هیات رئیسه موقت مجلس دهم نشان داد اصلاح طلبان بیش از آن که مجلس را معطوف به اصول گرایان اعتدالی بدانند، از آن خود میدانستند اما نباید از این نکته غافل شد که مجلس دهم همچون مجلس نهم افراطی نیست.
وی با اشاره به اینکه قرارگرفتن اصلاح طلبان در کاست فوقانی مجلس دهم از اهمیت حیاتی برخوردار نیست، تصریح کرد: اصلاح طلبان باید بدانند آراء شان در شرایط حساس و تعیین کننده شکننده است، از این رو نیاز به حمایت مستقلین و اعتدالیون دارند، بنابراین در شرایط فعلی ما نباید به دنبال از خود کردن هیات رئیسه مجلس باشیم، چرا که این اقدام تنها به افزایش لج و لجبازی ها از سوی برخی تندروها دامن می زند.
این عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با بیان اینکه به قدرت رسیدن اصلاح طلبان در ریاست مجلس نتیجه ای جز حاشیه سازی نداشت، افزود: آن چه که باید بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد آن است که دولت در سال آخر خود نیازمند همکاری مجلس است تا از این طریق بتواند مشکلات معیشتی را تخفیف بدهد، تا بدین طریق انتخابات سال آینده با نتایج خوبی همراه باشد.
شهلا با اشاره به اینکه مطالبه مردم مبنی بر تغییر در ساختار مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری تنها در ریاست مجلس متجلی نیست، اظهار کرد: نباید مجلس را به دو جناح اصلاح طلب و اصول گرا تقسیم کرد، مجلس دهم متشکل از دو گروه مخالفین و موافقین برجام است، بنابراین باید از تقسیمبندی جناحی که در ادوار قبل مجلس صورت می گرفت، پرهیز کرد.
وی با بیان اینکه مجلس دهم عین پیروزی برجام است، خاطرنشان کرد: اکثریت مجلس دهم با برجام موافق هستند، حال باید از فرصتی که برجام برای ما به وجود آورده نهایت استفاده را کرد، این امر به معنای آن است که استراتژی اصلاح طلبان به پیروزی نائل شده نه شکست.
این عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان با تاکید بر اینکه باید از تقسیم بندی جناحی کردن در مجلس پرهیز کرد، ادامه داد: هدف اصلی جناح اصلاحات آن بود که جریان اعتدال گرا به مجلس راه پیدا کنند، حال به این موفقیت دست یافتیم به عبارت دیگر در مجلس دهم خبری از تندوری و افراطیگری نخواهد بود.
شهلا اظهار کرد: همانگونه که در انتخابات 92 جریان افراطیگری را کنار زده و به فضای 8 ساله احمدینژاد با خیزش مردمی پایان دادیم و دکتر روحانی را به عنوان منتخب مردم برگزیدیم، در شرایط فعلی هم سرخودگی معنا ندارد، چرا که اصلاح طلبان به اهدافشان هم در انتخابات 92 و هم در انتخابات 94 دست یافتند.
وی عنوان کرد: یادمان باشد که مجلس دهم از وجود کسانی که دکتر ظریف و دکتر صالحی را تهدید به دفن کردن در راکتور اراک می کردند، عاری است و علی رغم رد صلاحیت های گسترده به خواسته خود رسیدیم.
این عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه پیام و مطالبه مردم در انتخابات 94 مبنی بر تغییر بود، با توجه به انتخابات هیات رئیسه این امر مایه دلسردی مردم در حضور در انتخابات سال ۹۶ نخواهد شد؟ افزود: دمیدن در کوره انتظارات و مطالبات مردم بدون محاسبه داشتهها و ارزیابی صحیح مجلس امری اشتباه است.
شهلا ادامه داد: انتخاب ریاست مجلس ناشی از فعل و انفعالات در بیرون مجلس است؛ به عبارت دیگر بسیاری از پارامترهای بیرونی در انتخاب ریاست مجلس تاثیرگذار خواهد بود اما ممکن است طی فرآیند دموکراتیک شخص دیگری رئیس مجلس شود و آن هدفگذاری نهایی است.
این عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان خاطرنشان کرد: مجلس دهم باید دولت را یاری کند تا کشور از رکود اقتصادی، تورم و بحران بیکاری که مردم با آن مواجه هستند خارج شود، چرا که در این صورت است که بار دیگر می توانیم در انتخابات سال آینده مجددا پیروز میدان باشیم.
شهلا با بیان اینکه اگر به هدفی که قبل از انتخابات برای خود تعیین کرده بودیم یعنی اخراج تندروها از مجلس مومن باشیم، بنده تفاوتی بین ریاست دکتر عارف و دکتر لاریجانی نمی بینم، افزود: هر دو این بزرگواران مدافع برجام هستند، یکی با مشی اصلاح طلبانه و دیگری با مشی اعتدالی اصول گرایانه.
وی با اشاره به اینکه از همان ابتدا میدانستیم مجلس دهم منتج به استیلای مشی اصلاحطلبانه نخواهد شد، عنوان کرد: فضا روشن و امیدوار کننده است. حال مجلس دهم باید به یاری دولت در جهت تحقق وعده های خویش بپردازد.