تجهیز کشتارگاه به سیستم اتاق پیش سرد
معاون خدمات شهری شهرداری کاشان از تجهیز کشتارگاه کاشان به سیستم اتاق پیش سرد خبر داد.
به گزارش خبرنگارایلنا در کاشان « محمد حسین واحدیان» معاون خدمات شهری شهرداری کاشان در جمع خبرنگاران ،توجه به مباحث سلامت شهروندان و رعایت موازین اسلامی در کشتارگاه صنعتی دام کاشان اشاره کرد و گفت: هرگونه سهلانگاری در این زمینه سلامت عمومی جامعه را به مخاطره میاندازد
محمد حسین واحدیان اظهار کرد: در حال حاضر کشتار دام در کشتارگاه صنعتی شهر کاشان با نظارت مستمر و مداوم ناظران و ذابحان شرعی و بهداشتی انجام میشود و سالیانه بیش از یکصد هزار راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه کاشان ذبح می شوند .
واحدیان از تجهیز کشتارگاه صنعتی کاشان به سیستم اتاق پیش سرد با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و دویست میلیون توسط شهرداری کاشان خبر داد و افزود:این سیستم با نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان در راستای توزیع گوشت مناسب راه اندازی و به بهره برداری رسیده است.
معاون خدمات شهری شهرداری کاشان افزود: در این سیستم لاشه های گوشت در دمای مناسب و قرنطینه محدود به منظور از بین بردن باکتری های موجود و کسب اطمینان از کیفیت لازم گوشت نگهداری و سپس، لاشه های سالم ممهور به مهر دامپزشکی می شود .
وی مشخصه اعمال سیستم پیش سرد روی گوشت قرمز را، الصاق برچسب سفید رنگ بر روی لاشه گوشت دانست و اظهار داشت:و شهروندان می توانند با مشاهده برچسب از سلامت گوشت مورد خریداری خود مطمئن شوند .
واحدیان در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر شبکه توزیع گوشت قاچاق در کاشان گفت: مبارزه و جلوگیری از توزیع و عرضه گوشت غیرمجاز نیازمند نظارت دقیق و جدی شبکه بهداشت و اداره دامپزشکی شهرستان و قصابان و همشهریان است و هرکدام از اعضای این زنجیره فعالیت کمرنگی داشته باشد در این طرح خلل ایجاد می کند.
وی از همشهریان خواست تا با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کونگو و بیماری های مشترک بین دام و انسان از خرید لاشه های گوشت فاقد مهر دامپزشکی و کشتارگاه کاشان خود داری کنند.
وی از شهروندان خواست از ذبح گوسفند بصورت غیرمجاز و یا معابر عمومی به جد خود داری کنند.
واحدیان تصریح کرد: کشتارگاه صنعتی دام کاشان مجهز به سه سالن پیش سرد بالای دمای صفر درجه سانتی گراد با ظرفیت پنج تن و یک سالن پیش سرد پایین دمای صفر درجه سانتی گراد با ظرفیت سه تن می باشد .
وی افزود:گوشت قرمز پس از گذراندن فرآیند پیش سرد ، از طریق ماشین های حمل گوشت کانتینری یخچال دار جهت عرضه به بازار به محل توزیع گوشت در سطح شهر منتقل می گردد و هدف شهرداری تأمین سلامت شهروندان و تامین سلامت و جلب رضایت است.
واحدیان گفت:در این مجموعه با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان بدنبال کاهش بیماری های مشترک میان انسان و دام و افزایش ضریب بهداشتی گوشت قرمز هستیم.