خبرگزاری کار ایران

معاون خدمات شهری شهرداری کاشان خبر داد

تجهیز کشتارگاه به سیستم اتاق پیش سرد

معاون خدمات شهری شهرداری کاشان از تجهیز کشتارگاه کاشان به سیستم اتاق پیش سرد خبر داد.

به گزارش خبرنگارایلنا در کاشان « محمد حسین واحدیان»  معاون خدمات شهری شهرداری کاشان در جمع خبرنگاران ،توجه به مباحث سلامت شهروندان و رعایت موازین اسلامی در کشتارگاه صنعتی دام کاشان اشاره کرد و گفت: هرگونه سهل‌انگاری در این زمینه سلامت عمومی جامعه را به مخاطره می‌اندازد

محمد حسین واحدیان اظهار کرد: در حال حاضر کشتار دام در کشتارگاه صنعتی شهر کاشان با نظارت مستمر و مداوم ناظران و ذابحان شرعی و بهداشتی انجام می‌شود و سالیانه بیش از یکصد هزار راس دام سبک و سنگین در کشتارگاه کاشان ذبح می شوند .

واحدیان از تجهیز کشتارگاه صنعتی کاشان به سیستم اتاق پیش سرد با هزینه ای بالغ بر یک میلیارد و دویست میلیون توسط شهرداری کاشان خبر داد و افزود:این سیستم با نظارت شبکه دامپزشکی شهرستان در راستای توزیع گوشت مناسب راه اندازی و به بهره برداری رسیده است.

معاون خدمات شهری شهرداری کاشان افزود: در این سیستم لاشه های گوشت در دمای مناسب و قرنطینه محدود به منظور از بین بردن باکتری های موجود و کسب اطمینان از کیفیت لازم گوشت نگهداری و سپس، لاشه های سالم ممهور به مهر دامپزشکی می شود .

وی مشخصه اعمال سیستم پیش سرد روی گوشت قرمز را، الصاق برچسب سفید رنگ بر روی لاشه گوشت دانست و اظهار داشت:و شهروندان می توانند با مشاهده برچسب از سلامت گوشت مورد خریداری خود مطمئن شوند .

واحدیان در پاسخ به سوال خبرنگاران مبنی بر شبکه توزیع گوشت قاچاق در کاشان گفت: مبارزه و جلوگیری از توزیع و عرضه گوشت غیرمجاز نیازمند نظارت دقیق و جدی شبکه بهداشت و اداره دامپزشکی شهرستان و قصابان و همشهریان است و هرکدام از اعضای این زنجیره فعالیت کمرنگی داشته باشد در این طرح خلل ایجاد می کند.

وی از همشهریان خواست تا با توجه به شیوع بیماری تب کریمه کونگو و بیماری های مشترک بین دام و انسان از خرید لاشه های گوشت فاقد مهر دامپزشکی و کشتارگاه کاشان خود داری کنند.

وی از شهروندان خواست از ذبح گوسفند بصورت غیرمجاز و یا معابر عمومی به جد خود داری کنند.

واحدیان تصریح کرد: کشتارگاه صنعتی دام کاشان مجهز به سه سالن پیش سرد بالای دمای صفر درجه سانتی گراد با ظرفیت پنج تن و یک سالن پیش سرد پایین دمای صفر درجه سانتی گراد با ظرفیت سه تن می باشد .

وی افزود:گوشت قرمز پس از گذراندن فرآیند پیش سرد ، از طریق ماشین های حمل گوشت کانتینری یخچال دار جهت عرضه به بازار به محل توزیع گوشت در سطح شهر منتقل می گردد و هدف شهرداری تأمین سلامت شهروندان و تامین سلامت و جلب رضایت است.

واحدیان گفت:در این مجموعه با همکاری اداره دامپزشکی شهرستان بدنبال کاهش بیماری های مشترک میان انسان و دام و افزایش ضریب بهداشتی گوشت قرمز هستیم.

کد خبر : ۲۸۹۰۰۲