پیام وزیر فرهنگ به اختتامیه سومین جشنواره شیوههای نوین تدریس معارف
بهرهگیری از شیوههای نوین آموزشی مبحث مهم در نظام آموزش است
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی کشور گفت: بهرهگیری از شیوههای نوین و بدیع آموزشی از مباحث مهم در نظام آموزشی دانشگاهها، حوزههای علمیه، موسسههای فرهنگی و دیگر مراکز آموزشی است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان، در پیام علی جنتی به مناسبت اختتامیه سومین جشنواره شیوههای نوین تدریس معارف دین آمده است: آموزش معارف دینی و احکام اسلامی وقتی با ذوق مخاطبان و ویژگیهای فرهنگی اجتماعی آنها مطابقت داشته باشد، بهتر و بیشتر بردل مینشیند.
وی افزود: حُسن بیان، نرمش زبان و شیوه سهل و جذاب آموزش موجب میشود که مخاطب با شوق و علاقه بیشتری بیاموزد و انگیزه آموزشدهنده نیزافزایش مییابد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه بهرهگیری از شیوههای بدیع آموزشی ضرورتی انکارناپذیر به شمار میرود، تصریح کرد: در زمانهای که غوغای رسانهای تبلیغاتی بیداد کرده وگاه احکام دین و حتی پیامبر عظیمالشأن اسلام مورد هدف قرار میگیرد، هدف مذکور بسیار مهم جلوه میکند.
وی ادامه داد: بهرهگیری از شیوههای بدیع آموزشی نکته ظریف و دقیقی است که همواره به عنوان یکی از مهمترین مباحث محوری در نظام آموزشی دانشگاهها، حوزههای علمیه، موسسههای فرهنگی و دیگر مراکز آموزشی مطرح میباشد.
جنتی گفت: بهره گیری از شیوههای بدیع آموزشی یکی از دغدغههای اهل تحقیق و تدریس محسوب میشود.
وی در این پیام تاکید کرد: همت ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد و دبیرخانه دائمی جشنوارههای فرهنگی و هنری جوانان در برپایی جشنواره نوین تدریس معارف دین و توجه به این ضرورت ستودنی است.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه دستاورد جشنواره نوین تدریس معارف دین به یقین ارزشمند خواهد بود، خاطرنشان کرد: شناسایی و تشویق مربیان کارآمد و قدردانی از نوآوری و خلاقیت آنها، شناسائی شیوههای نوین تدریس معارف دین، انتقال و تبادل مهارتها و تجارب مفید تدریس از جمله این دستاوردها است.
وی، شناسائی و توسعه رسانههای آموزشی موثر در تربیت دینی، کارآمد کردن آموزشهای غیر رسمی و همگام کردن آنها با روشهای نوین تدریس و ایجاد انگیزه و رقابت در کانونهای فرهنگی هنری مساجد را از دیگر دستاوردهای جشنواره مذکور خواند.
جنتی یادآور شد: مردم ما و به ویژه جوانان کشورمان تشنه فراگیری قرآن، معارف دینی و اصول اخلاقی هستند تا سبک زندگی را با معیارهای درخشان اسلامی تنظیم کنند.
وی اذعان کرد: این جشنواره مقدمهای بر به کار گیری روشهای نوین و بدیعی است که سینههای تشنه را سیراب کرده و زمینه را برای حضور فراگیر معارف و اخلاق اسلامی در سبک زندگی نهادینه میکند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در پایان این پیام از تمامی دستاندرکاران این جشنواره، به ویژه دبیرخانه ستاد عالی کانونهای فرهنگی هنری مساجد کشور، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان و حضرات آیات و علمای اعلامی که با حضور در این جشنواره به آن تعالی بخشیدند، قدردانی کرد.