خبرگزاری کار ایران

یک مقام قضایی در نشست خبری عنوان کرد:

استان مرکزی به واسطه وجود صنایع متعدد نیازمند شعب قضایی است / 236 نفر صلح‌یار در استان مرکزی به کارگیری شده‌اند

استان مرکزی به واسطه وجود صنایع متعدد نیازمند شعب قضایی است / 236 نفر صلح‌یار در استان مرکزی به کارگیری شده‌اند
کد خبر : ۱۵۹۹۵۴۵

معاون قضایی رئیس کل دادگستری در امور دادگاه‌های صلح و شورای حل اختلاف استان مرکزی با تأکید بر اینکه این استان به واسطه وجود صنایع متعدد نیازمند شعب قضایی است، گفت: برای این موضوع 2 شعبه در شهرستان‌های اراک و ساوه پیش‌بینی شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، صمد خدابخشی در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه‌های استان مرکزی، افزود: پرونده‌های ارجاع شده به این شعبه‌ها در شهرستان اراک 36 درصد و در شهرستان ساوه 77 درصد به صلح منجر شده است.

وی به تعداد شعبه‌های دادگاه صلح در استان مرکزی اشاره کرده و در این خصوص ادامه داد: 40 شعبه دادگاه صلح در این استان مصوب شده که 38 شعبه در حال ارائه خدمات هستند و فعالیت 2 شعبه در اراک و خنداب در دستور کار قرار دارد.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری در امور دادگاه‌های صلح و شورای حل اختلاف استان مرکزی اظهار داشت: در سال جاری 43 هزار و 475 فقره پرونده به دادگاه‌های صلح و سازش این استان وارد شد که از این تعداد بیش از 30 هزار فقره مختومه شدند.

خدابخشی به تعداد پرونده‌های وارد شده به شوراهای حل اختلاف استان مرکزی اشاره داشته و تصریح کرد: همچنین در این بازه زمانی 49 هزار و 269 پرونده به شعب شوراهای حل اختلاف این استان وارد شده که از این تعداد 47 هزار و 474 فقره پرونده مختومه شدند.

وی همچنین به تعداد پرونده‌های وارد شده و مختومه شده در شعبه صلح شهرستان اراک اشاره کرده و در این رابطه بیان داشت: 22 هزار و 919 فقره پرونده به شعبه صلح شهرستان اراک وارد شده و 22 هزار و 530 فقره پرونده نیز مختومه شده است.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری در امور دادگاه‌های صلح و شورای حل اختلاف استان مرکزی تأکید کرد: برخی جرایم کم‌اهمیت توسط میانجی‌گران حل‌وفصل می‌شود. در این راستا 27 متقاضی میانجی‌گری نیز در دستگاه قضا در استان مرکزی جذب شده‌اند.

خدابخشی با اشاره به اینکه تاکنون 236 نفر صلح‌یار در استان مرکزی به کارگیری شده‌اند، ابراز داشت: کسانی که عضو رسمی شوراهای حل اختلاف نیستند در قالب صلح‌یار، در مساجد و پایگاه‌های بسیج، با دستگاه قضایی استان همکاری می‌کنند.

وی به تعداد افرادی که توانسته‌اند در حوزه داوری پروانه حرفه‌ای اخذ کنند اشاره داشته و اضافه کرد: در استان مرکزی 30 نفر موفق به اخذ پروانه حرفه‌ای در حوزه داوری شده‌اند. کانون داوری ویژه رسیدگی به پرونده‌های قضایی در این استان، روز شنبه 4 اسفند ماه در اراک به بهره‌برداری می‌رسد.

معاون قضایی رئیس کل دادگستری در امور دادگاه‌های صلح و شورای حل اختلاف استان مرکزی به اقدامات انجام شده در خصوص اخذ رضایت در پرونده‌های قتل اشاره کرده و گفت: در سال جاری 2 فقره پرونده قتل منجر به رضایت شد و یک فقره نیز در وضعیت اخذ رضایت از اولیای دم است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز