خبرگزاری کار ایران

نماینده وزیر کار در برنامه‌های دهه فجر استان مرکزی:

ماهیانه 300 هزار میلیارد ریال به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود / سازمان تأمین اجتماعی 106 همت به بانک رفاه بدهی دارد

ماهیانه 300 هزار میلیارد ریال به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود / سازمان تأمین اجتماعی 106 همت به بانک رفاه بدهی دارد
کد خبر : ۱۵۹۱۶۸۸

معاون استاندار مرکزی: توزیع ثروت در کشور توزیع درستی نیست

نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برنامه‌های دهه فجر استان مرکزی به پرداخت‌های مالی که به تأمین اجتماعی می‌شود اشاره کرده و گفت: ماهیانه بیش از 300 هزار میلیارد ریال به تأمین اجتماعی پرداخت می‌شود. در حال حاضر سازمان تأمین اجتماعی 106 همت به بانک رفاه بدهی دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، اسماعیل لـلـه‌گانی در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های اجرایی تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان مرکزی، افزود: این یک زنجیره است چرا که دولت به تأمین اجتماعی بدهی دارد و تأمین اجتماعی به بانک بدهی دارد. البته دولت نیز به دلیل شرایط تحریم‌ها شرایط خاص خود را دارد.

وی به اقدامات انجام شده در راستای کاهش نرخ تورم اشاره کرده و ادامه داد: در جهت کاهش تورم، نرخ رشد نقدینگی را در بانک کنترل کردیم. ساختار نظام بانکی کشور در پایتخت هیچ فرقی با استان‌ها ندارد. اگر بیشتر از 5 پرونده از یک استان به تهران ارسال شود حدود اختیارات استان‌ها را افزایش می‌دهیم.

نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برنامه‌های دهه فجر استان مرکزی اظهار داشت: کمبود نیروی انسانی مشکلی است که در دولت وجود دارد. در هر صورت دولت باید به سمت دولت الکترونیک برود، اما پیگیر افزایش نیروی انسانی نیز هستیم. کمبود نیروی انسانی در این استان را در شورای معاونین وزارتخانه اعلام می‌کنم.

لـلـه‌گانی با تأکید بر اینکه فضای کسب و کار و مالی کشور باید تقویت شود، تصریح کرد: استان مرکزی به دلیل وجود صنایع مختلف، این ظرفیت را به صورت ویژه دارد. ما اگر می‌خواهیم اقتصاد مالی استان را تقویت کنیم نیاز به ابزارهای مختلفی داریم. ما باید وارد عرصه بنگاه‌داری شویم تا مشکلات واحدهای تولیدی کمتر شود.

وی به موضوع انتقال حساب‌های بانکی شرکت‌های تابعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به استان‌ها اشاره کرده و بیان داشت: با ابلاغ دستور 2 ماه پیش وزیر کار، تمام حساب‌های بانکی شرکت‌های تابع این وزارتخانه به داخل استان‌ها منتقل خواهد شد. حساب پالایشگاه شازند نیز به داخل استان مرکزی انتقال داده شده است.

نماینده وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در برنامه‌های دهه فجر استان مرکزی تأکید کرد: هدف از سفر به استان مرکزی حل‌وفصل کردن بخشی از مسائل و مشکلات دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در استان و هم‌افزایی بیشتر بین دستگاه‌های تابعه وزارتخانه است.

لـلـه‌گانی ابراز داشت: جوانان ما خودشان را با کشورهای غربی مقایسه می‌کنند، اما باید نقطه شروع رشد و توسعه کشور را نیز با کشورهای غربی مقایسه کنند. تلاش کردیم این مسیر سخت را به یک نقطه‌ مطلوب برسانیم و مطمئن هستیم در گام دوم انقلاب، مسیر بهتری خواهیم داشت تا دستاوردهای بیشتری داشته باشیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی نیز در این جلسه گفت: 70 درصد تسهیلات و منابع مالی کشور در تهران در گردش است و توزیع ثروت در کشور توزیع درستی نیست. اگر می‌خواهیم تمام کشور به صورت یکسان پیشرفت کنند باید توزیع متوازن ثروت را در تمام مناطق کشور داشته باشیم.

علی میرزایی افزود: استان مرکزی در تمامی زمینه‌ها در کشور پیشتاز است. نباید به وسعت و جمعیت استان مرکزی نگاه کنیم، بلکه باید به اهمیت و نقش استان در کشور نگاه کنیم. اگر تنها یک روز صنایع استان مرکزی فعالیت نداشته باشند، تمام کشور دچار مشکل خواهد شد.

وی ادامه داد: شرح وظایف ادارات و بانک‌های استان مرکزی با نیروی انسانی آنها همخوانی ندارد. اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی با وجود وظایف متعدد، در بعضی شهرستان‌های استان تنها با 2 نیرو در حال فعالیت است. این اداره و سایر ادارات استان مرکزی شدیداً به نیروی انسانی نیاز دارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری مرکزی اظهار داشت: شرکت‌ها و سرمایه‌گذاران استان علاقه‌مند نیستند حساب‌های بانکی خود را در داخل استان داشته باشند، چرا که بانک‌های استان در واقع امور شعب هستند و اختیارات امور شعب محدود است.

میرزایی تصریح کرد: اکثر صنایع و شرکت‌های استان در بانک‌های تهران حساب دارند، چرا که سطح دسترسی بیشتری به اعضای هیئت‌مدیره و مدیرعامل بانک‌ها وجود دارد و امتیازات بیشتری می‌گیرند. اگر در پی توانمند کردن استان‌ها هستیم باید اختیارات استان‌ها را تقویت کنیم و منابع مالی بیشتری به استان‌ها اختصاص بدهیم.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: این استان چهارمین قطب صنعت کشور است و 45 درصد شاغلین استان در بخش صنعت مشغول به فعالیت هستند. همچنین این استان در بخش‌های مختلف کشاورزی جزء رتبه‌های برتر است.

جمشید با بیان اینکه نرخ بیکاری استان مرکزی در فصل بهار به 4.8 درصد رسید، امیدی افزود: این استان از سال 1399 به بعد، در آمار اشتغال رشد داشته به طوری که تا پایان سال گذشته میزان اشتغال استان 249 هزار و 220 نفر بود. تعداد کارگاه‌های دارای حقوق معوقه از 21 کارگاه در سال 1399 به 6 کارگاه در سال 1402 رسید.

امیدی اضافه کرد: مشکل عمده موجود در اداره‌کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی، کمبود شدید نیروی انسانی است. در این راستا می‌طلبد مجوز استخدام در تمامی بخش‌های این اداره‌کل و در تمامی شهرستان‌های تابعه به فوریت صادر شود. اگر مجوز جذب نیرو صادر نشود، به زودی با بحران مواجه خواهیم شد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز