رئیس سازمان صمت هرمزگان:
نمایشگاه غذا؛ پلی به استانداردهای جهانی
رئیس سازمان صمت هرمزگان گفت: اولین نمایشگاه تخصصی محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته استان هرمزگان با حضور تولیدکنندگان، کارشناسان و مسئولان استانی در فضایی به وسعت بیش از ۴۰۰۰ متر مربع افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از بندرعباس، خلیل قاسمی گفت: اولین نمایشگاه تخصصی محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته استان هرمزگان با حضور تولیدکنندگان، کارشناسان و مسئولان استانی در فضایی به وسعت بیش از ۴۰۰۰ متر مربع افتتاح شد. این نمایشگاه سهروزه با ۵۰ غرفه فرصتی برای توسعه صنعت غذایی استان و ارتقای استانداردهای بهداشتی و تولیدی فراهم کرده است.
به گفته خلیل قاسمی، این نمایشگاه تمرکز ویژهای بر بهبود استانداردهای بهداشتی و کیفیت محصولات محلی دارد.
قاسمی، افزود: برخی از تولیدات استان هنوز به استانداردهای بینالمللی نرسیدهاند و این رویداد میتواند زمینهساز تحول در این بخش باشد.
وی، مطرح کرد: در این نمایشگاه، ماشینآلات پیشرفته مرتبط با تولید نان، محصولات شیلاتی، فرآوردههای خرما و دیگر مواد غذایی پایه استان ارائه شده است.
قاسمی اضافه کرد: این تجهیزات از استان های اصفهان، مرکزی، البرز، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی به نمایشگاه آورده شدهاند و نقش مهمی در صنعتیسازی زنجیره تولید خواهند داشت. * ایدههای نوآورانه برای مکانیزهسازی تولیدات سنتی
رئیس سازمان صمت استان هرمزگان گفت: یکی از نکات برجسته نمایشگاه، ایدههای نوآورانه در مکانیزهسازی تولیدات محلی بود.
قاسمی با اشاره به طرحهایی مانند تولید مکانیزه نان توموشی، این ایدهها را گامی مؤثر برای بهبود فرآیندهای تولیدی استان دانست.
نقش کلیدی رسانهها در ترویج تولید و اشتغال
رئیس سازمان صمت هرمزگان از اصحاب رسانه قدردانی کرد و نقش آنها را در ترغیب فعالان صنعت غذایی به بازدید از نمایشگاه و حمایت از حوزه تولید و اشتغال استان بسیار مهم خواند.
قاسمی خبر داد: در روز پایانی این نمایشگاه که مصادف با عید مبعث است، بزرگترین کیک مهیاوه در هرمزگان تولید و ارائه خواهد شد. این اقدام بهعنوان نمادی از توانمندیهای تولیدی استان مورد استقبال قرار گرفته است.
گفتنی است، نمایشگاه محصولات غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته هرمزگان از ۶ بهمن ماه به مدت سه روز ادامه خواهد داشت و از ساعت ۱۶ الی ۲۲ پذیرای فعالان صنعت غذایی و عموم بازدیدکنندگان است.