یک مسئول:
ملاحظات سیاسی و امنیتی در انتخاب مدیران وجود دارد/ ایجاد اصلاحات و اصلاحطلبی هزینه دارد
معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور گفت: بخشی از جامعه وفاق ملی را حل مسائل اقتصادی و … میداند، اما وفاق ملی یک مسیر است و نه یک هدف.
به گزارش ایلنا، متین رمضانخواه در دیدار با اعضای ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان در استان فارس اظهار کرد: وضعیت عمومی جامعه با آنچه تصور و احساس میشود، متفاوت است.
وی با اینکه امروز جامعه بیرونی در سه دسته وفاداران منتظران و کسانی که قرابت نزدیکی به گفتمان دولت ندارند جای گرفتهاند، افزود: گروه وفاداران به گفتمان دولت همچنان در میدان هستند و برای موفقیت دولت تلاش میکنند. دسته منتظران در شمار افرادی هستند که پای صندوق رأی نیامدند، اما چشم انتظار تغییر و تحول هستند.
معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور خاطرنشان کرد: پزشکیان با توجه به شرایط موجود، بهترین و اصلحترین فرد برای اداره کشور بود و اکنون تمام تلاش خود را برای اعتلای ایران به کار گرفته است.
رمضانخواه با بیان اینکه اصلاحات دستاورد نیست بلکه مسیر است، تصریح کرد: اگرچهراین مسیر سنگلاخ دارد، اما برخی بحرانهای حل نشده اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی و …را به یکباره از دولتی که چند ماه هست روی کار آمده انتظار دارند در حالیکه دولت به کمک همه ما نیاز دارد. نباید قطع امید کنیم، چرا که اکنون فرصت خستگی و جازدن نیست، بلکه زمان استمرار است.
معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور همچنین با بیان اینکه امتیاز ویژهای برای جوانان و زنان در دولت پیشبینی شده است، عنوان کرد: ٩١بانو در مقامات سیاسی کشور در شش ماه گذشته در کشور مسئولیت گرفتهاند. در حال حاضر نیز در هر وزارتخانه یک بانو و یک جوان در معاونت تخصصی به کار گرفته شده است.
رمضانخواه بابیان اینکه نیاز به فرصت برای حضور افراد داریم، گفت: آنچه که از سفرهای استانی با خود میبریم، گزارش دغدغهها و ارائه آن به دکتر پزشکیان و انجام مکاتبه با وزارتخانهها برای پیگیری آنهاست.
وی اعلام کرد: در این راستا طی تفاهمنامه مشترکی که با وزارت کشور خواهیم داشت، یک مشاور راهبردی در هر استان انتخاب خواهد شد که یک شخصیت ملی و استانی باشد.
معاون راهبردهای استانی و سرمایه اجتماعی معاونت راهبردی رئیس جمهور اضافه کرد: شناسایی سه تا پنج موضوع وظیفه شخص مشاور راهبردی خواهد بود و گزارش ایشان هم در استان و هم هیئت دولت و مجلس پیگیری خواهد شد.
رمضانخواه همچنین به موضوع وفاق ملی هم اشاره و بیان کرد: ٢۵جلسه دانشگاهی در دانشگاههای مادر کشور و 5 جلسه نهایی برای این موضوع که از شش ماه گذشته در دستور کار گرفته، اجرایی خواهد شد.
وی عنوان کرد: بخشی از جامعه، وفاق ملی را حل مسائل اقتصادی و … میداند، اما وفاق ملی یک مسیر است و نه یک هدف.
ایجاد اصلاحات و اصلاحطلبی هزینه دارد
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس نیز در این دیدار با تاکید بر این نکته که مدیر مخالف دولت به ویژه در پستهای سیاسی منصوب نخواهیم کرد و این اجازه را هم نخواهیم داد، گفت: گفتمان وفاق ملی، تبیین و تئوریزه نشده است.
حجتالله رضایی افزود:اصلاحات و اصلاحطلبی هزینه، موانع، گرداب و پیچ وخم بسیار دارد و باید هزینه آن را قبول کرده و تأمل کنیم.
وی با بیان اینکه در تاریخ تمام جوامع و تمدنهای بشری هم اصلاحات بدون هزینه بدست نیامده و موانعی داشته است، افزود: در تاریخ اطلاحات در ایران هم شاهد بودیم که اصلاحات به مسلخ فین کاشان رفت.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با تصریح بر این نکته که اگر میخواهیم به عنوان کنشگر سیاسی فعالیت کنیم، نیاز است نسبت به ساحت سیاست شناخت کافی داشته باشیم، گفت: در ساختار رسمی قدرت اگر نگاهی داشته باشیم، متوجه خواهیم شد که اختیارات قوه مجریه تا چه حد است و در ساختار آن تا چه میزان تغییر قابل انجام است.
رضایی تاکید کرد: در استان فارس نیز باید دید که ساختار قدرت رسمی چقدر اجازه میدهد که استاندار بتواند به اهداف عالی خود برسد؟
وی ادامه داد: در ساختار رسمی قدرت دو نهاد نظارتی داریم که استعلام مدیران را بررسی میکنند که خوشبختانه این نگاه در استان مبتنی بر همکاری و تعامل است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس همچنین با بیان اینکه نمایندگان مجلس نیز در ساختار رسمی قدرت تاثیرگذار هستند، عنوان کرد: تاکنون هیچ یک از فرماندارانی که در فارس منصوب شدند خواست نمایندگان استان نبوده، اگر چه با آنها مشورت کردیم.
رضایی خواستار احترام به بحث تفکیک قوا شد و گفت: ملاحظات سیاسی و امنیتی در انتخاب مدیران وجود دارد.
وی همچنین با تاکید بر این نکته که مدیر مخالف دولت به ویژه در پستهای سیاسی منصوب نخواهیم کرد و این اجازه را هم نخواهیم داد، تصریح کرد: گفتمان وفاق ملی، تبیین و تئوریزه نشده است.
سرپرست معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس با تاکید بر این موضوع که اجازه داده نشود که این گفتمان به بزنگاه خود گفتمانی تبدیل شود، عنوان کرد: شعار گفتمان ملی داده شد، اما تفسیرهای مختلفی اکنون از آن میشود.