سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس معرفی شد؛
تحولات سریع است و مدیران استان باید خود را با آن تطبیق دهند

در این آیین مسعود گودرزی به عنوان سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس معرفی و از تلاشهای حسن شیخ نیا در طول دوران مسئولیت قدردانی شد.
به گزارش ایلنا؛ استاندار فارس امروز یکشنبه ١٠فروردین ماه در آیین تکریم و معارفه معاون اقتصادی استانداری فارس را پایتخت فرهنگی کشورهای دارای سنت نوروز دانست و با تاکید بر استفاده از این ظرفیت برای جذب سرمایهگذار گفت: کسانی که برای کارآفرینی و اشتغالزایی تلاش میکنند رزمندگان عرصه جهاد و دفاع اقتصادی هستند و باید مورد تکریم باشند نه اینکه سنگ جلوی پای آنها بیاندازیم.
حسینعلی امیری ضمن امیدواری از اینکه این آیین مقدمهای برای تحقق شعار سال باشد، افزود: مدیری که تاریخ بداند از اقدامات پیشینیان عبرت و یا پله برای عملکردی بهتر خواهد ساخت.
وی با اشاره به تاریخ معاصر ایران عنوان کرد: بعضی پادشاهان ایران در ادوار مختلف تصمیم گیر اصلی نبودند و تصمیمات از بیرون به آنها دیکته میشد.
استاندار فارس ادامه داد: اگر منصفانه و از بیرون نظاره گر باشیم ایران قبل از انقلاب اسلامی استقلال سیاسی نداشت و منافع ملی در معرض مخاطره، تهدید و حتی تجاوز بود.
وی با اشاره به وجود افرادی در گذشته در بخشهای علمی و دانشگاهی که به کشورشان هم علاقه داشتهاند، گفت: در مجموع اوضاع کلی کشور ما قبل از انقلاب، فقدان استقلال سیاسی بوده که یکی از آرمانهای اصلی معمار کبیر انقلاب از سال ۱۳۴۲ استقلال سیاسی بوده که در شعارهای انقلاب نیز کاملا مشهود بوده است.
امیری با بیان اینکه در چهل و شش سالگی انقلاب اسلامی به استقلال سیاسی رسیدیم و این آرمان مهم تثبیت شده است، گفت: مدیریت نهادهای مختلف براساس آرای عمومی رقم زده میشود و همه چیز براساس قانون اساسی به انتخابات و رای مردم بستگی دارد و عملا استقلال سیاسی تضمین شده است.
وی خاطرنشان کرد: تاریخ گواه جدایی و تکه تکه شدن بخشهای مختلف ایران در دورانهای گذشته قبل از انقلاب است و تنها در عمر انقلاب اسلامی حتی یک وجب از خاک کشور به بیگانه داده نشده است.
استاندار فارس با بیان اینکه هزینه های زیادی برای استقلال کشور طی بیش از چهار دهه گذشته داده شده، گفت: بیش از ۲۲۰ هزار شهید برای استقلال ایران در طول دوران جمهوری اسلامی داده شده ، هزینه های مالی و جانی زیادی که قابل توجه است، قطعنامههای ظالمانه ای که بر اقتصاد کشور سایه انداخته و ... که این هزینههای مربوطه به استقلال کشور است و این استقلال سیاسی زمانی تکمیل خواهد شد که استقلال اقتصادی هم داشته باشیم.
وی ادامه داد: اگر کشوری اقتصاد وابسته داشته باشد نمیتواند دوام بیاورد و استقلال سیاسی آن هم مورد تعرض قرار خواهد گرفت.
امیری تاکید کرد: هیچوجدان بیداری نمیپذیرد که با وجود هزینههای سنگین برای استقلال سیاسی، اکنون برای تکمیل آن و برای تحقق استقلال اقتصادی تلاش نشود.
وی ادامه داد: کسانی که برای کارآفرینی و اشتغالزایی تلاش میکنند رزمندگان عرصه جهاد و دفاع اقتصادی هستند، در زمان جنگ اگر رزمندهای با هر لباسی به مردم مراجعه میکرد همه آحاد جامعه با احساسات انسان دوستانه و روی باز گره از کار و مشکل آنها بر میداشتند و هیچ وجدان بیداری در زمان جنگ با رزمندگان بد برخورد نمیکرد و اکنون نیز جهادگران عرصه اقتصادی و کارآفرینی هم باید مورد تکریم باشند نه اینکه سنگ جلوی پای آنها بیاندازیم.
امیری توضیح داد: تفاوت این است که در جنگ نظامی شهید، رزمنده، موشک و بمب مشخص است ولی در جنگ اقتصادی موضوعات پنهان است ولی اتفاق میافتد و جریان دارد.
وی در ادامه به بازدید روزهای اخیر به همراه مدیران اقتصادی از وضعیت بازار نوروزی در شیراز اشاره کرد و گفت: زمانی با قیمتهای بالای برخی اقلام بی کیفیت در بازار میوه شیراز مواجه شدم حال بدی به من دست داد و این سوال مطرح شد که فارس با این همه ظرفیت شایسته این وضعیت است؟
استاندار فارس با اشاره به ظرفیتهای عظیم اقتصادی در این استان افزود: در مدت فعالیت در فارس تلاش کردم بسترهای سیاسی، حقوقی، اجتماعی و قضایی برای سرمایهگذاری و اقتصاد فراهم شود، تلاش شد تضمین داده شود که دستگاه قضایی، بازرسی، انتظامی ،اقتصادی و ... با کارآفرینان و سرمایه گذاران همراه خواهند بود.
وی تاکید کرد: مقام معظم رهبری همواره شعار سالها را در مباحث اقتصادی نام گذاری می کنند و امسال هم همین رویه را تکرار کردند که نشان از این دارد که دغدغه اول رهبر معظم انقلاب بحث اقتصاد است.
استاندار از مدیران فارس خواست که به فرزندان ،آیندگان و مردم خود رحم کرده و با موضوعات مسئولانه برخورد کنند و گفت: ظرفیتهای عظیمی در فارس وجود دارد، انسانهای بسیار متدین، متجدد و متمکن در مناطق جنوبی فارس زندگی میکنند، پیوستگی تاریخی بین فارس و کشورهای حاشیه خلیج فارس وجود دارد که آنها نیز علاقه مند به سرمایه گذاری در استان فارس هستند که باید از این ظرفیت ها استفاده شود.
وی در ادامه عنوان کرد: شیراز به عنوان پایتخت فرهنگی کشورهای دارای سنت نوروز محسوب میشود که این ظرفیتی برای برنامهریزی و بهرهبرداری اقتصادی است، بنا به گفته سفیران این کشورها در ملاقاتهای دوجانبه، بسیاری از این کشورها علاقه مند سرمایه گذاری در شیراز و خواهان صادرات خدمات مهندسی از شیراز هستند که باید برای این امر مهم برنامه ریزی شود.
استاندار فارس خطاب به مدیران اقتصادی استان گفت: برای موضوع سرمایه گذاری برای تولید باید فکر شود، مدیری که به وضع موجود راضی باشد سیستم و سازمان دچار آسیب میشود، تحولات کنونی سریع است و باید مدیران خود را با آن تطبیق دهند.
وی نقش استانها در توسعه کشور را بسیار مهم و اثرگذار دانست و افزود: اصلاح قوانین نیز در استانها میتواند رقم بخورد.
امیری در خاتمه تاکید کرد: از همین روزهای ابتدای سال باید برنامه مدون برای پیشبرد اهداف مهم خصوصا تحقق شعار سال تدوین و اجرایی شود.
حسن شیخ نیا، معاون قبلی هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس نیز در این جلسه گزارشی از عملکرد دوران فعالیت خود ارایه داد و گفت: در این دوره تلاشهای زیادی برای تکمیل پروژههای نیمه تمام استان انجام شد.
وی ادامه داد: انتقال کارخانه سیمان از شیراز یکی از اقدامات مهم این دوره بود که در دوره کنونی تلاش زیادی برای این کار انجام شد و احتمالا در خرداد امسال این اقدام محقق می شود.