جانشین پلیس راهور فراجای کشور در گرگان خبر داد:
وجود ۴ هزار و ۸۰۰ نقطه پرتصادف در طول راه های کشور

جانشین پلیس راهور فراجای کشور گفت: ۴ هزار و ۸۰۰ نقطه پرتصادف در طول راههای کشور وجود دارد و اجرای پویش نه به تصادف در نوروز امسال هم یکی از اقدامات فرهنگی خوبی بوده که اهمیت تصادفات را برجسته کرده است.
به گزارش ایلنای گلستان، سردار حسن مومنی در جلسه شورای راهبری تصادفات در گرگان اظهارداشت: برخورد ایجابی با رانندگان متخلف و فرهنگسازی رانندگی صحیح، بهترین نتیجه را از این سرمایهگذاری میدهد. اجرای پویش نه به تصادف در نوروز امسال هم یکی از اقدامات فرهنگی خوبی بوده که اهمیت تصادفات را برجسته کرده است.
مومنی افزود: تشکیل کمیته فرهنگی در استانها اقدام فرهنگی و مهم دیگری است که طی یک برنامه جامع و برنامه ریزی منظم میتواند ما را به مهار تصادفات جادهای کشور و استانها سوق دهد.
وی با بیان اینکه عابرین پیاده و موتورسیکلت سواران بیشترین آمار تصادفات جادهای را بخصوص در استانهای شمالی تشکیل میدهند، اظهارداشت: برابر آمارها ۶۰ درصد متوفیان تصادفات جادهای کشور در سنین ۲۰ تا ۳۰ سال که سن کار و جوانی جمعیت است، قرار دارند که لازم است برای ادای سهم ملی خود در اجرای طرح جوانی جمعیت؛ فرهنگسازی و تبلیغات صحیح رانندگی انجام شود.
سردار مومنی به وجود ۴ هزار و ۸۰۰ نقطه پرتصادف در طول راههای کشور، اشاره و تصریح کرد: حضور پررنگ گشتهای پلیس و سپس آشکارسازی و رفع این نقاط با برنامه ریزیهای دقیق و منظم در اولویت و اهمیت قرار دارد.
وی، اصلاح و رفع بریدگیهای ناایمن و آنتنیهای روستایی و جادههای فرعی به اصلی را از راهکارهای دیگر کاهش و مهار تصادفات جادهای استانها از جمله استان گلستان برشمرد و گفت: چارهای جز سرعتکاههای استاندارد در برخی جادههای نا ایمن نداریم.
وی از حساسیت دولت چهاردهم بعنوان فرصتی طلایی در مهار و کاهش تصادفات یاد کرد و افزود: اگر از این فرصت استفاده نشود، ضرر میکنیم.
جانشین پلیس راهور فراجای کشور، انعقاد تفاهم نامههایی با شهرداریها و هلال احمر و حوزه بهداشت و درمان را هم اقدامات مهمی برای تصادفات عنوان و تاکید کرد: بهره گیری از مشارکتهای اجتماعی اقشار مختلف جامعه از جمله صنایع و کارخانجات و حوزه بهداشت و درمان میتواند اثری بسیار موثر در مهار و کاهش تصادفات جادهای و ایمنسازی راهها بگذارد.