خبرگزاری کار ایران

شهردار تبریز:

۱۵ پروژه شاخص سرمایه گذاری در تبریز تعریف شده است / ۷ همت برای پروژه مترو هزینه کرده‌ایم

۱۵ پروژه شاخص سرمایه گذاری در تبریز تعریف شده است / ۷ همت برای پروژه مترو هزینه کرده‌ایم
کد خبر : ۱۵۷۳۸۱۵

شهردار تبریز گفت: در زمان کنونی ۱۵ پروژه شاخص سرمایه گذاری با کاربری های مختلف بر اساس نیازمندی ها در این شهر تعریف شده و بر اساس اولویت اجرا می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از تبریز، یعقوب هوشیار شامگاه دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه بیشترین منابع را به نوسازی ناوگان اختصاص داده ایم گفت: ۱,۵۰۰ میلیارد تومان برای خرید اتوبوس قرارداد بسته‌ایم و سالانه ۱۰۰ اتوبوس جدید وارد ناوگان حمل و نقل عمومی تبریز می شود.

وی با بیان اینکه بالغ بر ۷ همت برای پروژه مترو هزینه کرده‌ایم، افزود: بیش از ۲ هزار تاکسی با پرداخت وام ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال با کارمزد چهار درصد به ازای هر دستگاه تاکسی، نوسازی شده است.

هوشیار، با بیان اینکه پیش از این دوره تعداد تاکسی ها نوسازی شده به ۱۰۰ دستگاه هم نمی رسید، ادامه داد: با تکمیل خط ۱ قطارشهری، نرخ مسافرگیری از ۱۵ هزار نفر در ساعت به ۹۰ هزار نفر رسیده است و برای افزایش تعداد اتوبوس های شهر نیز امسال ۲ قرارداد خرید ۲۰۰ دستگاه اتوبوس به امضا رسیده است.

وی اظهار کرد: از این تعداد تاکنون ۵۱ دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی اضافه شده، ۴۹ دستگاه نیز تا پایان سال تحویل می شود و بقیه اتوبوس ها نیز تا خرداد سال آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی این شهر می شود.

هوشیار، با بیان اینکه تلاش می شود تا پایان دوره شورای ششم، تعهد ورود ۵۰۰ دستگاه اتوبوس جدید به ناوگان حمل و نقل عمومی محقق شود، یادآور شد: در این دوره حدود ۲۰۰ دستگاه اتوبوس تحویل شهرداری شده، ۵۰ دستگاه اتوبوس شهرداری در اختیار سایر دستگاه ها تحویل گرفته و وارد چرخه حمل و نقل شده و ۷۰ دستگاه اتوبوس راکد نیز بازسازی و به چرخه حمل و نقل عمومی بازگشته اند.

وی در خصوص توجه به زیرساخت‌های شهرک خاوران در دوره فعلی شهرداری اظهار کرد: پروژه شهرک خاوران بیش از ۳۰ سال قبل شروع شده و واگذاری‌هایی انجام شده و در سال جاری نیز پروژه فاضلاب کل شهرک خاوران اجرایی شده است.

هوشیار ادامه داد: زیرساخت‌های شهرک خاوران در این دوره مورد توجه قرار گرفته، بطوریکه برای مثال در حوزه ورزش و پارک کارهای خوبی انجام شده که تعدادی به بهره برداری رسیده و تعدادی نیز افتتاح خواهند شد.

شهردار تبریز با بیان اینکه باید حمل و نقل عمومی را تقویت کنیم و در این دوره شهرداری بیشترین منابع را به سمت حمل و نقل عمومی برده‌ایم، گفت: بیش از ۸۲۰ هزار خودرو در تبریز تردد می کنند و این آمار نشان می دهد که به ازای هر خانوار در این شهر ۲ خودرو وجود دارد.

هوشیار، افزود: سرانه خودرو تبریز از سایر شهرها بیشتر بوده و برای رفع این مشکل نیاز به فرهنگسازی در زمینه عدم استفاده شهروندان از خودرو شخصی و استفاده از حمل و نقل عمومی و تقویت ناوگان حمل و نقل عمومی است.

۱۵ پروژه شاخص سرمایه گذاری در تبریز تعریف شده است / ۷ همت برای پروژه مترو هزینه کرده‌ایم

شهردار تبریز گفت: در این دوره زیرساخت‌های هوشمندسازی را در سطح بالایی انجام دادیم و بزرگترین مرکز مدیریت هوشمند شهری کشور در تبریز را در دست ساخت داریم.

یعقوب هوشیار تاکید کرد: ۸۵۰ کیلومتر قرارداد فیبر نوری داریم که بیش از ۳۰۰ کیلومتر آن اجرایی شده است؛ تا اسفند ماه سال جاری به رتبه اول خواهیم رسید.

وی با اشاره به اینکه تبریز در نصب دوربین مدار بسته از جایگاه ۱۸ در کشور به جایگاه سوم رسیده و در اسفند ماه نیز به جایگاه اول دست می یابد، اظهار کرد: برای خرید و نصب دوربین های مدار بسته در سطح شهر حدود ۲ هزار میلیارد ریال، برای اجرای فیبر نوری یک هزار میلیارد ریال و برای خرید تجهیزات مرکز مدیریت هوشمند تبریز نیز یک هزار میلیارد ریال هزینه شده است.

هوشیار، ادامه داد: اجرای طرح نوبت دهی اینترنتی پزشکان نیز موجب کاهش حدود ۴۰ تا ۴۵ درصدی ترافیک در این شهر می شود و اگر بیماران نیم ساعت قبل از نوبت خود در مطب پزشکان حاضر شوند، میزان ترافیک شهر کاهش می یابد.

شهردار تبریز با بیان اینکه نگاه به سرمایه گذاری در این شهر تغییر یافته است، گفت: در زمان کنونی ۱۵ پروژه شاخص سرمایه گذاری با کاربری های مختلف بر اساس نیازمندی ها در این شهر تعریف شده و بر اساس اولویت اجرا می شود.

هوشیار، حجم سرمایه گذاری در این پروژه ها را یک هزار میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: از جمله این پروژه ها احداث چهار هتل است که مجوزهای آن ها نیز صادر شده است.

وی ادامه داد: در بحث حاشیه‌نشینی زمانی برخی افراد سودجو زمین‌ها را به قشری از مردم واگذار کرده‌اند که آن‌ها را به دردسر انداخته و با هزار میلیارد تومان بودجه و ۱۳۰۰ تملک در طرح نجات تبریز توانسته‌ایم روزنه‌ای را برای نفوذ به بافت‌های ریز تبریز فراهم کنیم.

شهردار تبریز با بیان اینکه برای ساماندهی حاشیه نشینی در این شهر، یکهزار و ۲۰۰ واحد مسکونی در شهرک جوانان در حال ساخت است، گفت: با تکمیل این واحدها ساکنان ۴۸ هکتار بافت پرخطر شهر تبریز واقع در حاشیه اتوبان پاسداران و ضلع شمالی خیابان آیت الله آل هاشم به این شهرک منتقل می شوند.

هوشیار، با تاکید بر اینکه در صورت حمایت دولت و نمایندگان مجلس از این پروژه، شهرداری آماده اجرای هفت هزار واحد در شهرک جوانان است، ادامه داد: حاشیه نشینی از معضلات کلانشهرها به ویژه تبریز است و برخی افراد سودجو با تملک اراضی حاشیه شهر و واگذاری این اراضی به افراد نیازمند موجب بروز این معضل در شهر شده اند.

وی یادآور شد: پروژه اسدگلی را در حال اجرا هستیم و دو بلوک را تمام کرده‌ایم و با نمایندگان مجلس در حال رایزنی هستیم، طرح بدنه‌سازی را نیز مطرح کرده‌ایم. دوره استانداری مرحوم خرم هفت هزار واحد را مطرح کردیم ولی دولت همکاری نکرد و امیدواریم با همکاری دولت جدید بخشی از مشکلات را حل کنیم.

شهردار تبریز با اشاره به اینکه طرح ملی «نجات تبریز» در قالب طرح بازآفرینی شهری اجرا می شود، گفت: تاکنون برای تملک و اجرای این طرح ۱۰ هزار میلیارد ریال هزینه شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز