معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده:
70 زن در دولت چهاردهم به سمتهای مدیریتی منصوب شدند / 24 درصد اختراعات ثبت شده کشور مربوط به بانوان است
تأمین مالی در حوزه اشتغال بانوان بسیار ضروری است و باید به آن پرداخته شود
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه که بانوان در اولویت دولت وفاق ملی هستند، گفت: در دولت چهاردهم در سطح کشور بیش از 70 انتصاب در حوزه زنان داشتیم که به سمتهای مدیریتی منصوب شدند و بسیاری از این انتصابات برای نخستین بار اتفاق افتاد. این انتصابات بر اساس عدالت استحقاقی و شایستگیها بوده است. امروز برای نخستین بار در استان مرکزی یک خانم در مقام بخشداری شهرستان خمین منصوب شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، زهرا بهروز آذر در مراسم گرامیداشت مقام زن و مادر که در جریان برگزاری هفته فرهنگی شهر خمین در سالن اجتماعات بیت تاریخی امام خمینی در شهرستان خمین برگزار شد، افزود: 61 درصد ورودی دانشگاهها، 79 درصد کادر درمان و بیش از 80 درصد کادر آموزش و پرورش کشور را بانوان تشکیل میدهند. 24 درصد اختراعات ثبت شده کشور نیز مربوط به بانوان است، در حالی که میانگین جهانی ثبت اختراعات بانوان بین 14 تا 17 درصد است.
وی ادامه داد: باور دولت وفاق بر این است که اگر میخواهیم ایران را قوی و مقتدر ببینیم برای پرواز به این نقطه به 2 بال زنان و مردان نیاز داریم و در این راستا برای پرواز به هر 2 بال احتیاج داریم. باید در این مسیر از تمام ظرفیتهای فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی کشور استفاده کنیم. در کشور ایران زنان توانستند رشد کرده و پلههای پیشرفت را طی کنند و در کنار مردان بار اداره کشور و مسائل اقتصادی را به دوش بکشند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده اظهار داشت: در تمامی دستگاههای اجرایی آن چیزی که به عنوان قانون تصویب شده باید اجرایی شود. اگر خواسته بانوان در قالب قانون نیست میتوانیم در دولت در قالب شیوهنامهها و آییننامهها آن را مصوب کنیم یا در قالب لایحه به مجلس ارائه دهیم. ظرفیتهای کشور محدود است و باید با گفتوگو، خرد جمعی و بهرهگیری صحیح از ظرفیتهای موجود به لحاظ نرمافزاری و سختافزاری نسبت به حل مشکلات کشور بیش از پیش گام برداشت.
بهروزآذر با تأکید بر اینکه دغدغههای مادران شاغل در قانون جوانی جمعیت به بهترین شکل پیگیری میشود، تصریح کرد: اصلیترین دغدغه در حوزه بانوان و خواسته تمام زنان، توسعه کارآفرینی، مشارکت در فعالیتهای اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و استقلال مالی بیشتر برای حفاظت از خانواده و کمک به همسر و رفاه بیشتر برای فرزندان است. تأمین مالی در حوزه اشتغال بانوان بسیار ضروری است و باید به آن پرداخته شود.
وی بیان داشت: ظرفیتهایی در این حوزه ایجاد شده که قصد داریم این ظرفیتها را حفظ کرده و توسعه دهیم. قصد داریم بانوان را به بهترین نسخه خودشان تبدیل کنیم. بسیاری از موارد در حوزه بانوان در قانون جوانی جمعیت و قوانین اداری و استخدامی دیده شده است. در این راستا ارائه ظرفیتها و مهارتهای شناختی و بنیادین به منظور ایجاد نگرش خلاقانه، تحمل، حل مسئله با مشاورههای کسبوکار باید به بانوان ارائه شود و از اهمیت بسیاری برخوردار است.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده تأکید کرد: اگر فردی میخواهد در عرصه کارآفرینی و کسب و کار موفق باشد باید نگرش مثبت، امیدبخش و نگاه به حل مسئله داشته باشد که در این راستا باید از ظرفیتها و مهارتهای روانشناسی و کسبوکار استفاده کنیم. باید روی مهارتهای فروش و بازاریابی دیجیتال، فعالیتهای اقتصادی، برندینگ و ارتباط با مشتری در حوزه بانوان فعالیت کنیم که باید از سوی نهادهای متولی آموزش داده شود.