رئیس شورای شهر صدرا:
شهر صدرا نیازمند استقرار مراکز درمانی دولتی است
رئیس شورای اسلامی شهر صدرا با تاکید بر اینکه صدرا به بیمارستان دولتی نیاز دارد، گفت: ما دومین شهر پرجمعیت استان هستیم، بیمارستان خاتم الانبیاء که در حریم صدرا در حال ساخت است، عملاً برای خدمات رسانی به غرب شیراز احداث می شود.
به گزارش ایلنا، روح الله شجاعیان در دیدار با رئیس دانشگاه علوم پزشکی شیراز افزود: بیمارستان پیوند اعضا نیز خیریه_خصوصی است و تعرفه دولتی در بیشتر موارد به جز پیوند و زایمان اعمال نمی شود.
شجاعیان ادامه داد: شهر به سرعت در حال گسترش است. در حال حاضر با جمعیت فعلی، صدرا دو مرکز بهداشت کم دارد و سال آینده به سه مرکز می رسد.
رئیس شورای اسلامی شهر صدرا با اشاره به اینکه جمعیت حال حاضر صدرا ۲۰۷ هزار نفر رسمی و برآورد غیر رسمی بیش از ۲۵۰ هزار نفر است و در افق ۱۴۰۴ جمعیت بالای ۴۰۰ هزار نفر پیش بینی می شود، تصریح کرد: فقط الحاق ۳۰۰ هکتار پروژه مسکن ملی به شهر صدرا تقریبا ۱۰۰ هزار نفر جمعیت به صدرا اضافه می کند.
شجاعیان گفت: شهر از حالت اقماری خارج شده و به سمت سکونتگاه دائمی می رود؛ ۲۲ هزار دانش آموز دارد و روزانه ۴۰ هزار دانشجو به محدوده شهر تردد می کنند. صدرا اما در این شرایط فاقد بیمارستان دولتی بوده و تنها از یک پایگاه اورژانس برخوردار است که باید همه شهر را پوشش دهد.
هزینه درمان در صدرا بالاست
عضو شورای اسلامی شهر صدرا نیز در این دیدار گفت: در نبود مراکز دولتی، هزینه درمان در صدرا بالاست، در حالیکه عموما ساکنین صدرا قشر متوسط به پایین هستند.
هاشم عزیزی افزود: قشر کارگر و ضعیف صدرا توان درمان در درمانگاه خصوصی را ندارند، استدعا داریم که پایه گذار یک درمانگاه دولتی در شهر صدرا باشید.
عضو شورای اسلامی شهر به موضوع نظارت بر درمانگاه ها پرداخت و گفت: بنظر می رسد بسیاری از خدمات درمانی در درمانگاههای صدرا تحت پوشش بیمه نیستند و برخی درمانگاهها به شکلی قرارداد نمیبندند که بیمههای کارگری یا کارمندی لحاظ شود. تقاضا داریم نظارت بر درمانگاه ها بیشتر باشد.
وی همچنین پیشنهاد داد با توجه به تعامل مستقیم و مداوم شهرداری با شهروندان، به شکل ماهیانه یا فصلی جلسات تعاملی دو دستگاه مدیریت شهری صدرا و دانشگاه علوم پزشکی شیراز برگزار شود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این دیدار با توجه به درخواست استقرار مراکز درمانی دولتی در صدرا گفت: مراکز بهداشتی معیارها و سطحبندی دارند، همکاران ما بررسی می کنند آیا امکان احداث بیمارستان وجود دارد یا خیر.
سید بصیر هاشمی تصریح کرد: بیمارستان پیوند اعضا خیریه است و سیستم خاص خودش را دارد، در عین حال با دانشگاه هم قرارداد دارد و یک سری سرویسهای دولتی آنجا برقرار است. اما ما باید به سمت قراردادهای مجدد برویم.
هاشمی بیان کرد: بیمارستان های مجاور پیوند که در حال ساخت است گرچه خیریه هستند اما سیستم مشابه پیوند اعضا ندارند و بخش زیادی از آن دولتی میشود.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شیراز گفت: استفاده از ظرفیت اینها بیمارستان ها بسیار مناسب تر است تا اینکه بخواهیم برای احداث بیمارستان برنامهریزی کنیم. ایجاد مراکز بهداشتی درمانی شبانه روزی در آینده بیش از بیمارستان برای صدرا کارآیی دارد.