مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان:
اجرای طرح «سفارتخانه مقاومت» در مدارس همدان
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان از اجرای طرح «سفارتخانه مقاومت» در ۳۲ مدرسه همدان با عنوان «هر مدرسه یک سفارتخانه و هر دانشآموز یک سفیر مقاومت» خبر داد.
به گزارش ایلنا از همدان، حجتالاسلام غلامی روشن صبح امروز در شورای گروهی سفارتخانه مقاومت در سالن شهدای همدان، اظهار داشت: طرح سفارتخانه مقاومت با عنوان «هر مدرسه یک سفارتخانه و هر دانش آموز یک سفیر مقاومت» در مدارس همدان شکل گرفته که در این ایده مدارس ما به عنوان یک پایگاه و دانشآموزان ما به عنوان سفیر مقاومت رویداها و کنشهایی را در سطح مدرسه دارند.
وی بیان کرد: از جمله برنامههای این طرح برگزاری و تشکیل گروههای سرود با مضامین دانشآموزان جبهه مقاومت، از جمله سرود «آی دنیا بوده» که در حال برگزاری و اکران در این مدارس است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان، عنوان کرد: به منظور گفتمان مقاومت و کنشگری دانشآموزان و با هدف نقشآفرینی دانشآموزان انقلاب اسلامی با دانشآموزان جبهه مقاومت، همچنین برای همدردی و ارتباط و پیوند امتی دانشآموزان انقلاب اسلامی و دانشآموزانی که در اقصی نقاط عالم در محور مقاومت جبهه حق و باطل ایستادگی میکنند و خط مقدم جبهه حق را نگه داشتهاند ایده سفارتخانه مقاومت در مدارس شکل گرفت.
غلامی روشن با بیان اینکه امروز گفتمان مقاومت از مهمترین رویکردهایی است که باید در محورها و موضوعات مختلف زندگی تبیین و نهادینه شود، گفت: در شرایط فعلی انقلاب اسلامی و در حرکت به سمت قلههای جبهه حق و نظم نوینی که در عالم شکل میگیرد و آن نظم نوین با محوریت دین مبین اسلام و گفتمان انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه امروز شاهد این هستیم که در گام نخست و شروع طرح 32 مدرسه استان همدان در این طرح به عنوان سفارتخانه مقاومت با عنوان «هر مدرسه یک سفارتخانه و هر دانشآموز یک سفیر مقاومت» شکل گرفته است، تصریح کرد: در این ایده مدارس ما به عنوان یک پایگاه و دانشآموزان ما به عنوان سفیر مقاومت رویداها و کنشهایی را در سطح مدرسه دارند.
پویش اسباب بازی ویژه دانشآموزان برای کمک به جبهه مقاومت
مدیرکل تبلیغات اسلامی همدان از راهاندازی پویش اسباب بازی ویژه دانشآموزان برای کمک به جبهه مقاومت خبر داد و افزود: در این پویش دانشآموزان مقطع ابتدایی اسباب بازیهای بلااستفاده و نو خود را جمعآوری و با تعاملی که با چند اسباببازی فروشی صورت گرفته تحویل میدهند که هزینه این اسباببازیها به جبهه مقاومت کمک میشود.
غلامی روشن بیان کرد: پاسخ به شبهات و سوالات، ترسیم صحنه واقعی تقابل جبهه حق و باطل در حد نیاز و ضرورت دانشآموزان و تبیین آن با برگزاری مسابقات، نقاشی، عکس نوشته و برگزاری جشنواره های مختلف در هر مدرسه با نقشآفرینی دانشآموزان از برنامههای این طرح است.
وی افزود: مدیرانی که تمایل دارند به این طرح و رویداد بپیوندند و مدرسه خود را به عنوان سفارتخانه مقاومت معرفی و دانشآموزان را به این طرح هدایت کنند که میتوانند از طریق لینک https://sadraorg.ir/sefarat-moghawemat/ ثبتنام کنند.