خبرگزاری کار ایران

افزایش تولید گوشت در گیلان

افزایش تولید گوشت در گیلان
کد خبر : ۱۵۴۰۳۱۳

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: تولید گوشت قرمز ۲ درصد و مرغ ۲۰ درصد در استان افزایش یافت.

به گزارش ایلنا از رشت، محمد گلشنی گفت: تولید گوشت مرغ در گیلان ۲۰ درصد و گوشت قرمز بیش از ۲ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش یافته است. 

وی با اشاره به افزایش تولیدات دام و طیور در نیمه نخست امسال بیان کرد: در این مدت بیش از ۱۵ هزار تن گوشت قرمز و ۱۴۹ هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان، افزود: جهش تولید در حوزه پروتئین از برنامه‌های مهم سازمان جهاد کشاورزی است.

محمد گلشنی با اشاره به وضعیت تولید شیر در استان، تصریح کرد: دامداران گیلانی از ابتدای امسال تا کنون ۱۸۶ تن شیر تولید کرده اند که حدود ۴ درصد بیشتر از ۶ ماهه ابتدایی سال گذشته، است. 

وی در ادامه با اشاره به رونق تولیدات دام و طیور در استان بیان کرد: با به تولید رسیدن واحد صنعتی مرغ تخم‌گذار، تولید تخم مرغ در گیلان به حدود ۱۶ هزار تن رسیده است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به پتانسیل استان در پرورش گاو بومی به عنوان رتبه اول کشور، گفت: به دلیل اهمیت امنیت، تنوع غذایی و حفظ ذخایر ژنتیک دام بومی حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی در این حوزه ضروری است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز