در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛
برداشت بالغ بر ۶۵۰۰۰ تن محصول انگور در استان اصفهان
عملیات برداشت انگور در استان اصفهان آغاز گردیده و بالغ بر ۶۵۰۰۰ تن محصول انگور برداشت و روانه بازار شده است.
احمدرضا رئیسزاده، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا در اصفهان در خصوص برداشت محصول انگور در سطح استان اظهار کرد: عملیات برداشت انگور از سطح حدود ۶۱۲۷ هکتار از باغات بارور در استان اصفهان از نیمه مردادماه آغاز گردیده و بالغ بر ۶۵۰۰۰ تن محصول انگور برداشت و روانه بازار شده است.
وی ادامه داد: هر ساله بخش قابل توجهی از این محصول صرف تازه خوری شده و ضمن مصرف در استان به اکثر استانهای کشور خصوصاً استانهای همجوار صادر میگردد.
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان اظهار کرد: عمدهترین رقم تولیدی استان انگور عسگری، سیاه محلی، بیدانه و... است که عمدتاً در شهرستانهای تیران و کرون، مبارکه، لنجان، شهرضا، دهاقان، نجفآباد، کاشان، خوانسار، اردستان، نطنز، برخوار، شاهینشهر و میمه، بوئین و میاندشت، فریدن، فریدونشهر و گلپایگان تولید میگردد .
وی گفت: سطح زیر کشت کل این محصول ۶۳۳۰ هکتار است که از این مقدار ۶۱۲۷ هکتار آن بارور است.