یک مسئول خبر داد؛
برداشت زردآلو در قزوین آغاز شد
![برداشت زردآلو در قزوین آغاز شد](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/56Je94fPZLRv/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pruLkHjkZN2v7otfNPZWXfo,/%D8%B2%D8%B1%D8%AF%D8%A2%D9%84%D9%88.jpg)
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: برداشت زردآلو و قیسی از سطح ۴۰۹ هکتار از باغهای استان قزوین آغاز شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محمد پیله فروش با اعلام این خبر گفت: پیش بینی میشود چهار هزار و ۴۵۰ تن زردآلو و قیسی از این باغها برداشت شده و برای مصرف در بازار عرضه شود.
وی تصریح کرد: استان قزوین دارای ۴۲۴ هکتار باغ زردآلو است که ۴۰۹ هکتار آن بارور و ۱۵ هکتار غیر بارور است که نشان از عملکرد خوب این باغها در استان دارد.
پیله فروش ادامه داد: محصول زردآلو در استان قزوین برای تازه خوری و یا استفاده در صنایع فرآوری مانند تهیه مربا و بصورت میوه خشک به بازار عرضه میشود.
این مسئول ترویج و توسعه نهالهای گواهی دار و اصلاح شده در تولید محصول درشت و با کیفیت و با قابلیت حمل و نقل مناسب جهت بازار رسانی آسان را از دیگر اقدامات انجام شده در حوزه کشت زردآلود عنوان کرد.
پیله فروش خاطرنشان کرد: اجرای عملیات هرس، باردهی، مدیریت کف باغ شامل مبارزه با علفهای هرز، شخم، تغذیه درختان و کنترل آفت و بیماری در زمان مناسب در بهبود کیفیت و کمیت محصول موثر است.