کنگره ملی مدیریت بهداشت و بیماریهای آبزیان در شهرکرد برگزار شد
رئیس دانشگاه شهرکرد از برگزاری سومین کنگره ملی مدیریت بهداشت و بیماریهای آبزیان در شهرکرد خبرداد.
به گزارش ایلنا یاسر پیرعلی در حاشیه این همایش اظهارداشت: هدف از برگزاری این کنگره ملی، مدیریت بهداشت و بیماریهای آبزیان است.
وی افزود: ارائه آخرین دستاوردهای علمی محققان در عرصههای مختلف بهداشت و بیماریها، پرورش، ایمنی و دارو، خوراک و واکسیناسیون و جلب توجه مسوولان کشور به اهمیت صنعت آبزیپروری و توجه مضاعف به حوزه بهداشت وبیماریهای آبزیان با همکاری دانشگاه شهرکرد توسط سازمان نظام دامپزشکی ایران طراحی شده است.
پیرعلی بیان کرد: پیشگیری و درمان، مدیریت بهداشتی تغذیه، مدیریت کیفی آب، واکسیناسیون آبزیان، مدیریت بهداشتی مزارع تکثیر وپرورش، مقاومت آنتی بیوتیکی، سیاستگذاری و مدیریت صنعت آبزیان، فرآوری محصولات آبزیان و آبزیان و فناوریهای نوین از محورهای اصلی این همایش است.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال بختیاری گفت: در سالهای اخیر اقداماتی در جهت رشد زنجیره ارزش آبزیان و توجه به صادرات آن صورت گرفته چرا که چهارمحال و بختیاری قطب تولید آبزیان در کشور است.
محمد اسدی افزود: در استان ۵۷۰ مزرعه پرورش ماهی، ۵۲ واحد تکثیر، ۳۶ واحد کارخانه خوراک دام و طیور و آبزیان فعال است که از این تعداد ۱۰ کارخانه تولید خوراک دام و طیور صادرات به ۱۳ کشور صادرات دارند.
وی ادامه داد: هماکنون یک واحد تولید کنسرو ماهی در استان فعال است و سالانه ۳۰۰ هزار تن خوراک آبزیان در استان تولید میشود.
مدیرکل دامپزشکی چهارمحال بختیاری تصریح کرد: وجود برخی از بیماریهای وارد شده به حوزه شیلات کشور مثل بیماری وی.اچ. اس صنعت آبزیپروری را درگیر کرد و یک دهه است تلاش میشود این بیماری از مزارع دور شود که کنترل و ریشهکنی این بیماری بدون مشارکت تولیدکنندگان مجرب امکانپذیر نیست.